Πιτσιόρλας στα ΝΕΑ: Με παρακολουθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι δικοί μου άνθρωποι -Τι λέει για τον Τσίπρα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Στέργιος Πιτσιόρλας και ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου το 2017 / Φωτογραφία: Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
05/09/2022  09:19
Ο Στέργιος Πιτσιόρλας, έμαθε πρόσφατα από τις εφημερίδες πως η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον ίδιο και τον πρώην ΓΓ του υπουργικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Σαγιά εν γνώση του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Οπως γράφει σε ρεπορτάζ του ο Μιχάλης Μητσός στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ο Στέργιος Πιτσιόρλας λέει χαρακτηριστικά «το συγκλονιστικό είναι ότι εκείνη την περίοδο εγώ ήμουν πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ! Διαχειριζόμουν κολοσσιαία θέματα, πολύ κρίσιμα για την πορεία της χώρας, τα λιμάνια, το Ελληνικό, σε ένα τρομερά δύσκολο κλίμα όπου δεχόμουν πανταχόθεν πολλαπλές επιθέσεις. Ξέρανε ότι υπήρχε μία παρακολούθηση και το άφησαν έτσι, χωρίς να μου πουν κουβέντα».

Μάλιστα ερωτηθείς τι είναι αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο, τονίζει «Ναι ο Τσίπρας με απασχολεί. Γιατί ειδικά με εκείνον είχα μία σχέση που πήγαινε πολύ βαθιά πίσω, καθώς και μία άριστη συνεργασία, δεν μπορώ να πω ότι οποιαδήποτε στιγμή με άφησε ακάλυπτο ή ότι μου έστησε παγίδα. Χωρίς να αποκλείω λοιπόν τις νομικές ενέργειες, το καθοριστικό για εμένα είναι η πολιτική και ηθική διάσταση αυτής της υπόθεσης».

Οπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ ο Στέργιος Πιτσιόρλας θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα και αξιώνει μία απάντηση. Το ότι δεν παίρνει καμία, το ότι δεν τον παίρνει ο Τσίπρας για να του πει ήξερα, δεν ήξερα «είναι κι αυτό μια απάντηση».

Παράλληλα ο κ.Πιτσιόρας ερωτηθείς αν πιστεύει πως η παρακολούθησή του έγινε με εισαγγελική εντολή, ήταν δηλαδή νόμιμη, απαντά «αν παρακολουθούσαν εμένα, προφανώς ήταν παράνομη. Ξαναλέω δεν έχω την παραμικρή ενημέρωση, από κανέναν».

Ο κ.Πιτσιόρλας προσθέτει μάλιστα ότι έχει φτάσει στο συμπέρασμα πως παρακολουθούσαν τον ίδιο προσωπικά, ευθέως και όχι από σπόντα.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα