Περιζήτητη η βίλα του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο: Τον Ιούλιο €7.700 και τον Αύγουστο €12.500 την εβδομάδα!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Περιζήτητη σε εύπορους τουρίστες είναι η βίλα που διαθέτει στη Πάρο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος πριν απο λίγες μέρες προσχώρησε στην «Προοδευτική Συμμαχία» του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πολυτελής βίλα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στην Πάρο αποτελεί και μόνιμο τόπο διαμονής της οικογένειας του. Την έχτισε στην κορυφή ενός λόφου στη Νάουσα, στο χωριό Κώστος, σε μια έκταση 32 στρεμμάτων, με σκοπό όπως είχε πει παλαιότερα, να ρεφάρει την έλλειψη εσόδων λόγω ανεργίας εισπράττοντας έως και 12.500 την εβδομάδα από την ενοικίαση της στους τουρίστες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σύμφωνα με μεσίτες του νησιού, η αξία της υπολογίζεται περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Η κατάταξη της Πάρου «ως το καλύτερο νησί της Ευρώπης» το 2018, μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών του έγκυρου ταξιδιωτικού περιοδικού Travel+Leisure και ως το ένατο στον κόσμο, πάνω από τα νησιά Γκαλαπάγκος και τη Χαβάη, δικαίωσε την επιλογή του κ. Ραγκούσηνα επενδύσει στην ανέγερση της πολυτελούς αυτής κατοικίας, παρά τον πόλεμο που δέχθηκε όταν και μπήκε στο στόχαστρο μια σειράς επικριτικών δημοσιευμάτων με αφορμή την λήψη δανείου που χρειάστηκε να λάβει για την αποπεράτωση του ακινήτου.

Σήμερα, η Villa Fullmoon, όπως είναι η ονομασία της, αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά ακίνητα του νησιού. Χαρακτηρίζεται από την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική της και την «απέριττη πολυτέλεια» συνθέτοντας ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης για τους επισκέπτες.

vila-ragoysi-dyo
vila-ragoysi-ena

Διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες, περιλαμβάνει εξωτερική πισίνα, κήπο, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και είναι πλήρως εξοπλισμένη με πανάκριβες οικοσκευές και τα τελειότερα οπτικοακουστικά συστήματα. Οι πελάτες της δε, στη πλειονότητα τους ξένοι εύποροι τουρίστες από κάθε γωνιά του πλανήτη, εντυπωσιάζονται όταν μαθαίνουν ότι επέλεξαν για την διαμονή τους μια κατοικία που ανήκει σε στέλεχος πρώην σοσιαλιστικής κυβέρνησης.

Στους καταλόγους των τουριστικών πρακτορείων που μανατζάρουν τη βίλα του Γιάννη Ραγκούση περιλαμβάνονται και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που πωλούνται έξτρα, όπως η παροχή ιδιωτικού σκάφους. Οι επισκέπτες μπορούν ακόμη να χρησιμοποιήσουν το μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται μέσα στην ίδια έκταση, να παίξουν τένις ή απλώς να χαλαρώσουν στη μεγάλη πέτρινη βεράντα με τις ξαπλώστρες και τα ανάκλιντρα δίπλα στην πισίνα.

vila-ragoysi-tessera

vila-ragoysi-tria

Όσον αφορά στην διαθεσιμότητα και στις τιμές, σύμφωνα με ταξιδιωτικό πρακτορείο με το οποίο επικοινωνήσαμε, η βίλα του κ. Ραγκούση είναι διαθέσιμη μόνο σε δυο ημερομηνίες μέσα στο καλοκαίρι. Από τις 13 Ιουλίου έως τις 20 Ιουλίου με το κόστος ενοικίασης της ανά βδομάδα να ανέρχεται στις 7.700 ευρώ και από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 31 Αυγούστου με το κόστος να εκτοξεύεται στις 12.500 ευρώ την εβδομάδα, καθώς πρόκειται για την τελευταία βδομάδα της «υψηλής τουριστικής περιόδου».

Σύμφωνα με παράγοντες της τουριστικής αγοράς, ενδιαφέρον για την ενοικίαση της βίλας του Γιάννη Ραγκούση στη Πάρο, δείχνουν επί το πλείστον Γάλλοι, Ελβετοί και Αμερικανοί τουρίστες. Η βίλα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ φημίζεται για το καλό σέρβις, όπως οι περισσότερες ιδιοκτησίες στο νησί, σε αντίθεση με τη Μύκονο όπου παρατηρείται μη επαγγελματική συμπεριφορά στο κομμάτι των υπηρεσιών. Μάλιστα τα τελευταία δυο χρόνια έχει ενταθεί το φαινόμενο μετατόπισης μερίδας πελατών της Μυκόνου προς την Πάρο. Έχοντας κουραστεί από το έντονο lifestyle του νησιού, όντας απηυδισμένοι και απο την ακρίβεια, επιλέγουν άλλα νησιά, έχοντας ως πρώτη προτίμηση την Πάρο δεδομένου ότι διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές συμπεριλαμβανομένου του νέου σύγχρονου αεροδρομίου ενώ και οι τιμές θεωρούνται φυσιολογικές σε σχέση με τη Μύκονο.

protothema gr
spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ειναι αδικημα το χρημα-ολοι απο το 1950-2009 αυγατιζαν τις περιουσιες τους (δεν ζουσαμε βλεπετε και ευτυχως σε κομμουνιστικη χωρα).
    Οσοι συνελληνες αδικησαν ,η, καταχρασθηκαν χρηματα , λογω της ιδιοτητος και των αξιωματων , που ειχαν -απο τους προεδρους των Γεωργικων συνεταιρισμων μεχρι και τους πρωθυπουργους-εφοσον δεν καταγγελθηκαν (οπως ο εκαστοτε νομος οριζει)πεταξαν σαν τα πουλακια , που φευγουν απο τα κλουβια.
    Μαζι τους ευθυνη φερουν και οσοι τους ανεδειξαν στις θεσεις τους και κυριως οσοι εγνωριζαν τις οποιες παρανομιες τους και δεν τις κατηγγειλαν ΕΓΚΑΙΡΩΣ και οχι στα καφενεια ,η, τα ΚΑΠΗ εκ των υστερων , οπως γινεται τωρα πανελληνιως , με προεξαρχουσα την κυβερνηση και τον Συριζα ,χωρις να γνωριζει ο μονιμως ανενημερωτος ελληνικος λαος αν και ”οι δικοι τους ,προγονοι και φιλοι-οπως τωρα ο κ. Ραγκουσης-”επωφεληθηκαν τις λογικες για φιλελευθερο καθεστως ευκαιριες για αυξηση των εσοδων τους , ιδιαιτερα μετα το 1981-με τις επιδοτησεις της ΕΟΚ- και κυριως μετα το 2001 , που φθηνηνε το τραπεζικο χρημα και δεν υπηρξε Ελληνας , που να μη δανεισθηκε απο τις Τραπεζες. ”.
    Τωρα ας περιορισθουμε ΟΛΟΙ -πολιτικοι και πολιτες- στην εμβληματικη ρηση του Χριστου μας ” ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω” και οσοι πλουτισαν και διατηρουν τα πλουτη τους να πληρωνουν εγκαιρως τους φορους τους προς το χρεωκοπημενο κρατος μας , για να συμβιωνουμε αγαπημενοι ως συνελληνες και να σωσουμε και την Πατριδα μας..

  2. Τίμιος άνθρωπος και δουλευταράς ο Γιαννάκης. Φαστφουντάς ήταν ο άνθρωπος, μάζευε συνετά τα λεφτά του (φασούλι με φασούλι…), έκανε αιματηρές οικονομίες και έκτισε το σπίτι.
    Πολυτεχνάς, όμως, ο Γιαννάκης, έφτιαχνε και νόμους άμα λάχει να ‘ούμ. Έτσι τού ανάθεσε ο Γιωργάκης να φτιάξει νόμο για την απονομή τής ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες, ώστε ν’ αυξάνει το εκλογικό μαξούλι. Και ο Γιαννάκης, πιστός πάντα στον αρχηγό και το κόμμα, κοίταξε να τον ευχαριστήσει. Έφτιαξε, το λοιπόν, τον νόμο 3838/2010, που τιμής ένεκεν, πήρε και τ’ όνομά του, “νόμος Ραγούση” και άρχισαν να βαφτίζουν Έλληνα υπήκοο κάθε καρυδιάς καρύδι. Όμως, κάτι μοχθηροί τύποι κατέφυγαν στο ΣτΕ, το οποίο τού … ακύρωσε τον κόπο του και τού έβγαλε τον νόμο για τα σκουπίδια. Τι να πεις; Άτιμη κενωνία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα