Περίεργο δημοσίευμα της “Χουριέτ”: Ανακάλυψε ‘Δομή Χούντας’ στον τουρκικό στρατό

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

FILE PHOTO: Turkish President Recep Tayyip Erdogan (L), and Chief of Staff General Hulusi Akar (R), during their meeting at headquarter of Turkish General Staff in Ankara, Turkey, 03 August 2016. EPA, TURKISH PRESIDENTAL PRESS OFFICE, HANDOUT EDITORIAL USE ONLY FEBRUARY 27, 2017

Έρευνα ξεκίνησε η εισαγγελία της Μπακίρκιοϊ για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Χουριέτ” στις 25 Φεβρουαρίου με τίτλο “Το Γενικό Επιτελείο είναι ενοχλημένο”, αξιολογώντας ότι μέσα στον στρατό “μπορεί να υπάρχει δομή Χούντας”. Στο άρθρο αναφέρονται εφτά ζητήματα για τα οποία στρατιωτικοί κύκλοι είναι ενοχλημένοι και γίνεται αναφορά σε “στρατιωτικές πηγές”.

Το πρώτο θέμα είναι η άρση της απαγόρευσης σε γυναίκες αξιωματικούς και υπαξιωματικούς να φορούν μαντίλα. Ανάμεσα στα εφτά θέματα είναι και η επίσκεψη του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου στρατού Χουλούσι Ακάρ στα Ίμια.

Τα Ίμια είναι το έκτο ζήτημα για το οποίο οι “στρατιωτικές πηγές” της “Χουριέτ” αναφέρουν ότι “κάποιοι κύκλοι σχολίασαν κακόβουλα την επίσκεψη του αρχηγού του στρατού στα Ίμια και προσπάθησαν να φθείρουν το στρατό μέσω του Χουλούσι Ακάρ.

Προκαλεί σκέψεις το ότι έγινε θέμα εσωτερικής πολιτικής με τρόπο ώστε να αλείφει βούτυρο στο ψωμί της Ελλάδας, ένα γεγονός με το οποίο στάλθηκε σημαντικό αποφασιστικό μήνυμα στην Ελλάδα”.

Το άρθρο υπογράφει η Χαντέ Φιράτ, η οποία ήταν η δημοσιογράφος που το βράδυ του πραξικοπήματος είχε την ιδέα να βγάλει στον αέρα τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν μέσω FaceTıme στο κινητό της, κάτι που άλλαξε την πορεία του πραξικοπήματος.

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ αντέδρασε στο δημοσίευμα, λέγοντας ότι κάνοντας πρωτοσέλιδα “προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυβέρνηση”. Ο Τούρκος Πρωθυπουργός συναντήθηκε σήμερα με τον αρχηγό του στρατού Χουλούσι Ακάρ ενώ στις 19.00 ώρα Τουρκίας  ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν θα συναντήσει τον Χουλούσι Ακάρ.

ΚΥΠΕ – Άννα Ανδρέου – Τουρκία/Κωνσταντινούπολη 27/02/2017 19:22

Πηγή: Περίεργο δημοσίευμα της “Χουριέτ”: Ανακάλυψε ‘Δομή Χούντας’ στον τουρκικό στρατό http://mignatiou.com/2017/02/periergo-dimosievma-tis-chouriet-anakalipse-domi-chountas-ston-tourkiko-strato/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα