Περίεργη πτήση από τις ΗΠΑ προς τη Βεγγάζη της Λιβύης

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Απρίλιος 17, 2020. 21:42

Ιταλικός στρατιωτικός ιστότοπος ανέφερε ότι ένα αμερικανικό αεροσκάφος Boeing C-17A – Globemaster (διακριτικό RCH223, κωδ. 09-9205) έκανε μια ασυνήθιστη πτήση από τις ΗΠΑ (Andrews AFB) προς τη Βεγγάζη της Λιβύης.

Ο ιστότοπος παρακολούθησης της αεροπορίας ανέφερε την Πέμπτη ότι διαφορετικοί λογαριασμοί στο Twitter, που ασχολούνται με στρατιωτικά ζητήματα, ανάρτησαν την Τετάρτη το απόγευμα τον εναέριο ανεφοδιασμό μεταξύ ενός USAF KC-135R και ενός C-17A πάνω από το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Το Globemaster συνέχισε την πτήση του και εξαφανίστηκε από όλες τις περιοχές παρακολούθησης γύρω στις 21:41 CEST, πάνω από τη νότια Τυρρηνική θάλασσα όταν πετούσε νότια» αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα.

Μετά από λιγότερο από δύο ώρες, το Globemaster εμφανίστηκε ξανά, αλλά αυτή τη φορά στην αντίθετη κατεύθυνση καθώς το αεροσκάφος, είχε πτήση από τη Λιβύη προς τη Γερμανία.

Όπως σημειώνεται είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται απευθείας πτήση από τις ΗΠΑ στη Βεγγάζη, και το ερώτημα είναι «τι επείγουσες προμήθειες μετέφερε το αεροσκάφος», σημειώνει η Libyan Express.

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα