Παρωδία της ΕΡΤ: Έκανε λάθος και το όνομα του Π.Γκιώνη και το άθλημα! 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Νέα γκάφα της ΕΡΤ

Έφεση στις γκάφες φαίνεται πως έχει η κρατική τηλεόραση, καθώς έκανε λάθος και το όνομα του Έλληνα πρωταθλητή Παναγιώτη Γκιώνη, τον οποίο τον «βάφτισε» Γιώργο, αλλά και το άθλημα το οποίο αγωνίζεται το οποίο αντί για πινγκ πονγκ το έγραψε «πιγκ πογκ».

Είναι σίγουρα η πρώτη φορά που η ΕΡΤ κάνει τόσα λάθη και τόσες γκάφες στη μετάδοση Ολυμπιακών Αγώνων και ενώ έχει εδώ και δεκαετίες το know how.

Να υπενθυμίσουμε πως δεν προνόησε να πάρει feed για να μεταδώσει τους αγώνες των Ελλήνων αθλητών όπως του Λευτέρη Πετρούνια και του Παναγιώτη Γκιώνη.

Επίσης ένας δημοσιογράφος της υποστήριξε πως η Άννα Κορακάκη τα «θαλάσσωσε» επειδή βγήκε 6η στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως μάλλον τελικά η ΕΡΤ τα «θαλάσσωσε» με τον σχολιασμό της προσπάθεια του Π.Γκιώνη.

Καθώς λίγη ώρα μετά το σχόλιο για τους Νοτιοκορεάτες ο Έλληνας αθλητής «βαφτίστηκε» Γιώργος από Παναγιώτης και το άθλημα «πιγκ πογκ» από πινγκ πονγκ.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1005215_parodia-tis-ert-ekane-lathos-kai-onoma-toy-pgkioni-kai-athlima
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα