Παραλίγο να «πέσει» πάνω στον Τσίπρα ο Χρυσόγονος

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Έφυγε από το ουζερί όταν έμαθε πως θα γευματίσει εκεί ο πρωθυπουργός

Παραλίγο να «πέσει» πάνω στον Τσίπρα ο Χρυσόγονος

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αλέξη Τσίπρα θα βρισκόταν παραλίγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος στο ουζερί «Αγορά» στη Θεσσαλονίκη, όπου γευμάτισε ο πρωθυπουργός με κυβερνητικά, κοινοβουλευτικά και κομματικά στελέχηστη Θεσσαλονίκη, αναφέρει voria.gr.

Έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο ευρωβουλευτής δεν προσκλήθηκε σε αυτό το γεύμα. Ωστόσο ήταν προσκεκλημένος σε γειτονικό φιλικό τραπέζι το οποίο διοργάνωνε ο αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Παπαϊωάννου ο οποίος ήταν παλιότερα συνεργάτης του γραφείου του. Ο κ. Χρυσόγονος πληροφορήθηκε εκεί ότι επίκειται η άφιξη του πρωθυπουργού. Έμεινε για λίγα λεπτά και αποχώρησε εσπευσμένα περίπου δέκα λεπτά πριν από την άφιξη του κ. Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στην «Αγορά» γύρω στις 3, συνοδευόμενος από την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου. Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε αρκετούς από τους θαμώνες όπως και τους δημοσιογράφους και εν συνεχεία πήγε στο τραπέζι όπου είχαν ήδη καθίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν εκεί ο υπουργός Βερναρδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Φάμελλος, ο υφυπουργός Πιτσιόρλας, οι βουλευτές Παρασκευόπουλος, Μπόλαρης, Μηταφίδης, Τριανταφυλλίδης, οι κρατικοί αξιωματούχοι Αντωνούδης, Καλφακάκου, Πλωμαρίτης, Μέλιος, Τζίκας και στελέχη των δύο Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες ο κ. Χρυσόγονος, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά του πρωθυπουργού. «Δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από το Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ… Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει» τόνισε. «Προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου» δήλωσε δε, σκωπτικά. Ερωτηθείς αν ενοχλεί με αυτά που κατά καιρούς λέει τόνισε «αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι… Από ‘και και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».

«Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών» ήταν το σχόλιο κυβερνητικών κύκλων.

newsbeast.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα