Παρέλαση στην Αθήνα: Η σημαιοφόρος με τη μαντίλα που ξεχώρισε [εικόνες]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS /ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS /ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Την παρέλαση παρακολούθησαν ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας της χώρας.

Στην παρέλαση προπορεύτηκε, ως είθισται, το Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός», με παραδοσιακές φορεσιές και το λάβαρο της επανάστασης του 1821.

Στην παρέλαση συμμετέχουν τα σχολεία της Α’ Αθηνών με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα, καθώς επίσης και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Οδηγισμού, η ομάδα των Special Olympics ο σύλλογος Αρεοπολιτών Μάνης και η Παγκρήτιος Ένωση Αθηνών.

Σε αυτή την παρέλαση, η παρουσία που ξεχώρισε ήταν εκείνη μίας μαθήτριας, σημαιοφόρου από το Αφγανιστάν, η ο οποία οδήγησε το σχολείο της φορώντας μίας λευκή μαντήλα.

Πριν την έναρξη της παρέλασης, κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο του Aγνώστου Στρατιώτη, εκ μέρους της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτική ηγεσία της χώρας και έγινε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από την παρέλαση της Αθήνας:

Φωτογραφίες: Eurokinissi /Στέλιος Μίσινας, Τατιάνα Μπόλαρη, Intime News /Λιάκος Γιάννης

Πηγή: Παρέλαση στην Αθήνα: Η σημαιοφόρος με τη μαντίλα που ξεχώρισε [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/327055/parelasi-stin-athina-i-simaioforos-me-ti-mantila-poy-xehorise-eikones#ixzz4cIv0raKj

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα