Πανταχού παρών δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Α.Αδαμόπουλος – Κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ στην Αττική

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Φωτογραφίες ντοκουμέντο δείχνουν τον Αριστείδη Αδαμόπουλο, το οποίον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση η ιστιοπλόος Σοφία Μπεκατώρου, σε παραπάνω από μία περιπτώσεις να βρίσκεται στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, δείγμα της υψηλής θέσης που κατείχε στη ΝΔ, καθώς ήταν ένα από τα κορυφαία στελέχη στην ανατολική Αττική.

Ο κ.Αδαμόπουλος, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) από τον Ιούνιο του 1997, ήταν και αντιπρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Ραφήνας-Πικερμίου της ΝΔ. 

Η πρώτη φωτογραφία είναι από επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη τον Ιούλιο του 2018 στη Ραφήνα με αφορμή την τραγωδία στο Μάτι και πιο συγκεκριμένα το Δημαρχείο της Ραφήνας.

Η δεύτερη φωτογραφία πάρθηκε στο Μάτι τον Αύγουστο του 2019, στην επίσκεψη του πρωθυπουργού για την επίβλεψη των εργασιών καθαρισμού του οικοπέδου απόθεσης των καμένων δένδρων της περιοχής.

Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον κ.Αδαμόπουλο, χωρίς να αναφέρει όμως την υψηλή του θέση του μέσα στο κόμμα, αφού στην ανακοίνωση έκανε λόγο για «μέλος της Τ.Ο. Ραφήνας». 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/954613_pantahoy-paron-dipla-ston-kyriako-mitsotaki-o-aadamopoylos

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειλικρινά, αν και τέτοιου είδους θέματα μ’ αφήνουν αδιάφορο, ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω: Με τι στοιχεία κατηγορείται ένας άνθρωπος για σεξουαλική κακοποίηση (ή ο,τιδήποτε άλλο) από κάποιαν, 23 ολόκληρα χρόνια μετά(!); Αν δεν υπάρχουν στοιχεία, γιατί σπεύδουν να τον διαγράψουν από κόμματα, ομοσπονδίες κλπ.; Έγινε δίκη; Αποδείχτηκε η ενοχή του; Όχι ακόμη. Αν δεν υπάρξουν αποδεικτικά στοιχεία, ο νυν “κατηγορούμενος” δεν μπορεί να γίνει κατήγορος και να μηνύσει το νυν θύμα (ή “θύμα”, δεν μπορώ να γνωρίζω) για συκοφαντική δυσφήμιση; Τι ακριβώς συμβαίνει κι έγινε τέτοιος σάλος χωρίς αποδείξεις για ένα θέμα τόσο σοβαρό; Μήπως υπάρχει λόγος που η “αποκάλυψη” (;) έπρεπε να γίνει τώρα; Βεβαίως, ακολούθησε και βροχή άλλων αποκαλύψεων (ή “αποκαλύψεων”) για ανομίες που συνέβησαν όλες αρκετά χρόνια πριν.

    Θυμίζουν όλα αυτά την στημένη ιστορία τού Σρος-Καν, την οποία ακολούθησαν σωρεία άλλων “αποκαλύψεων” με προφανή σκοπό την “αποζημίωση”. Δεν λέω ότι το ίδιο συμβαίνει κι εδώ, αφού δεν μπορώ να γνωρίζω, αλλά μού έχει κάνει εντύπωση ο θόρυβος που γίνεται στα ΜΜΕ, για μία καταγγελία χωρίς στοιχεία. Ή μήπως υπάρχουν και δεν το ξέρω;

    • Αν δεις τη Μπεκατώρου σύντομα στη θέση του ή κανά μέλος ΔΣ ή κάτι τέτοιο, θα καταλάβεις για ποιο λόγο έγινε ΤΩΡΑ αυτή η καταγγελία.

      Και ο νοών νοείτω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα