Πανδημία: εσωτερικές και διεθνείς επιπτώσεις.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο πρέσβης ε.τ. Νίκος Κανέλλος συντονιστής της εκπομπής Διπλωματικό Αποτύπωμα της Διαδικτυακής Τηλεόρασης ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ web tv συζητά με τον Ομότιμο Καθηγητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ Πνευμονολογίας Δημοσθένη Μπούρο για την πανδημία και τις εσωτερικές και διεθνείς επιπτώσεις της.

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συνεπαρμένος από τις φιλοσοφικές γνώσεις αμφοτέρων των συνομιλητών ,ιδίως του καθηγητού της Ιατρικής κ. Δημοσθένη Μπούρου ,που ήταν η ευχάριστη έκπληξη στην ήρεμη και ομαλή πορεία της ωφέλιμης αυτής συζήτησης- ο κ.Κανέλλος είναι γνωστός- εμνήσθην αρχαίων ρήσεων ,όπως ”ως χαρίεν εστ’άνθρωπος όταν άνθρωπος εί”,και ”οία η μορφή οία και η ψυχή”-ειδικά για τον εύμοφο κ. Μπούρο- ,αλλά και παραλλήλως καταχάρηκα για την ομοφροσύνη και των δύο για την απούσα-χρόνια τώρα- και ως λέξη- αξιοκρατία(ιδίως στην παρελθούσα 5ετία επί υπουργίας στο Παιδείας των κ. κ.Μπαλτά και Γαβρόγλου), η οποία μαζί με την ”ενδογαμία” στην παραγωγή Πανεπιστημιακών καθηγητών, έρριξαν στα τάρταρα το κύρος ,ιδίως των γιατρών ,που συνήθως ταλαιπωρούν τους ασθενείς και σπανίως εξασφαλίζουν συνέχιση και ποιότητα στις ζωές των ασθενών.
    Δεν ετέθη ,αλλά ίσως ο κ.Κανέλλος απαντήσει στο ερώτημα ”υπάρχουν ικανοί αξιολογητές για να κρίνουν τους αξίους ,ή, από την τέτοια έλλειψη-ή και άλλες σκοπιμότητες- κρίνονται όλες οι μετριότητες ως άριστοι και καταλαμβάνουν θέσεις ευθύνης, χωρίς καμιά προσφορά στην Πατρίδα και τους Έλληνες ;;;”.
    Υ.Γ. Εξεπλάγην από την πληροφορία ότι είμαστε οι δεύτεροι μετά τους Νιγηριανούς αρνητές του πανδημικού ιού και μετά απορούμε για την ευρεία και επίμονη διασπορά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα