Παναγιώτης Δημητράς: Ελέγχεται για πιθανό κακούργημα από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος: Πληροφορίες ότι δεσμεύθηκαν λογαριασμοί του

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ενδείξεις για τη πιθανή διάπραξη του αδικήματος της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος από τον εκπρόσωπο του ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι Παναγιώτη Δημητρά, διαπιστώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης, μετά από έρευνα, σε πόρισμα που συνέταξε για τις δραστηριότητές του.

Το πόρισμα ήδη διαβιβάστηκε ήδη στην Εισαγγελία και αναμένεται να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση, με αφορμή τα συμπεράσματα της έρευνας της Αρχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα αφορά τον τρόπο διαχείρισης των χρηματοδοτήσεων που λάμβανε ο κ. Δημητράς για την υποστήριξη δράσεων σχετικών με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Οι ελεγκτές της Αρχής ωστόσο αμφισβητούν πως υπήρξε ορθή διαχείριση των επίμαχων κονδυλίων και ότι αυτά πράγματι διατέθηκαν για τους σκοπούς για τους οποίους είχαν εγκριθεί από ευρωπαϊκούς και άλλους φορείς.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι έχει εκδόθηκε διαταγή δέσμευσης τόσο των περιουσιακών στοιχείων του κ. Δημητρά όσο και των ΜΚΟ που ελέγχει.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα