Πακιστανοί και ΚΕΕΡΦΑ οργανώνουν νέα συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας – Μαζί τους οι κοινότητες Γουϊνέας και Καμερούν

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν σήμερα στο Σύνταγμα

Πακιστανοί, ΚΕΕΡΦΑ, η κοινότητα Γουϊνέας, του Καμερούν και λοιποί θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στο Σύνταγμα.

Η ανακοίνωση τους

«Την Πέμπτη 20 Μαΐου στις 18:00, έναν χρόνο από το Black Lives Matter, θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα συνέντευξη – διαμαρτυρία για τους θανάτους μεταναστών και προσφύγων στα στρατόπεδα και τα κέντρα κράτησης και θα συζητηθούν οι θάνατοι των Μάκι Ντιαμπατέ, Ιμπραήμ Εργκούν και Μιμί Μουκάιε.

Καλούν η κοινότητα Γουϊνέας, κοινότητα Καμερούν, οι φίλοι της Μιμί Μουκάιε από το στρατόπεδο Μαλακάσας, το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν, η Πακιστανική Κοινότητας Ελλάδος «Η Ενότητα» και το ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή)»

 

 

 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/988302_pakistanoi-kai-keerfa-organonoyn-nea-sygkentrosi-sto-kentro
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σύνταγμα: ‘Αρθρο 11: (Δικαίωμα του συνέρχεσθαι)

    1. Oι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.
    2. Mόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. Oι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως νόμος ορίζει.

    Είναι σαφές ότι ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν το δικαίωμα τού συνέρχεσθαι. Πουθενά δεν γίνεται λόγος για αλλοδαπούς και δή άθρομετανάστες. Η ΕΛΑΣ έχει υποχρέωση να απαγορεύει συγκεντρώσεις, που δεν επιτρέπονται από το Σύνταγμα. Ή μήπως κάνω λάθος;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα