Πάνω από 250 χιλιάδες Αλβανοί από την Ελλάδα πήγαν στην πατρίδα τους για τις γιορτές

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στις γιορτινές ημέρες, όπου πολλές επιχειρήσεις σταματούν την παραγωγή, στάθηκε ως ευκαιρία για τους Αλβανούς μετανάστες στην Ελλάδα να επισκεφθούν την πατρίδα τους, την Αλβανία, γράφουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Η κίνηση στις συνοριακές διαβάσεις της Κακαβιάς και στην Κρυσταλλοπηγή/Καπεστίτσα ήταν πολύ έντονη.

Σύμφωνα με την αστυνομία πάνω από 250 χιλιάδες πολίτες ή 70 χιλιάδες αυτοκίνητα εισήλθαν στην Αλβανία μέσω των συνοριακών διαβάσεων Κακαβιάς και Καπεστίτσας.

«Η συνοριακή αστυνομία, σε όλα τα σημεία διέλευσης, συνεχίζει να εφαρμόζει μέτρα για την εξάλειψη των ουρών και τη δημιουργία νομικών διευκολύνσεων εφαρμόζοντας ελέγχους για την διευκόλυνση των εκδρομέων.

Όπως σημειώνεται, στην Κακαβιά και στην Καπεστίτσα συνεχίζεται αρμονικά η συνεργασία μεταξύ των δύο αστυνομικών δυνάμεων για την ομαλή μετακίνηση των εργαζομένων στην Ελλάδα Αλβανών προς τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Συγχρόνως, όμως, έχει ενταθεί ο έλεγχος με σαρωτές για διακίνηση ναρκωτικών, που οι έμποροι θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν  την εισροή των χιλιάδων μετακινουμένων.

Επιπλέον, υπάρχει συνεργασία με τον Frontex για τον καλύτερο έλεγχο των συνόρων στην πρόληψη και εξάλειψη της παρανομίας.

http://www.echedoros-a.gr

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα