Ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ ζητάει «την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ» και καλεί τους Μουσουλμάνους όλου του κόσμου να ξυπνήσουν και να εξεγερθούν! Μήνυμα μίσους από τον πράκτορα του Ερντογάν, γραμμένο πρώτα στα Τούρκικα και μετά στα Ελληνικά!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Για μια ακόμη φορά ο ψευδομουφτής της Ξάνθης Αχμέτ Μετέ απέδειξε ότι λειτουργεί στην Δυτική Θράκη σαν πέμπτη φάλαγγα της κυβέρνησης Ερντογάν: Αν και Πομακικής καταγωγής, αλλά πλήρως ταυτισμένος με τις κατευθύνσεις του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, ο ψευδομουφτής προχώρησε σε μία ανάρτηση, γραμμένη πρώτα στα Τουρκικά και μετά στα Ελληνικά, με την οποία ζητάει την «απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ» και καλεί τον Ισλαμικό κόσμο, να ενωθεί και να εξεγερθεί.

Μάλιστα, στην προβοκατόρικη και προκλητική ανάρτησή του, ο Αχμέτ Μετέ, ο οποίος πρώτος και καλύτερος συνόδευε παντού τον Τούρκο υφυπουργό των Εξωτερικών Γιαβούζ Σελίμ Κιράν, που αλώνισε την Θράκη πριν από λίγες ημέρες, εμφανίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έναν Μουσουλμάνο μαχητή, πάνω σε άλογο, με πανοπλία της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και με τη σημαία του προφήτη Μωάμεθ, να επιτίθεται -με ορμητήριο το τέμενος Αλ Ακσά- και να καταλαμβάνει την Ιερά πόλη της Ιερουσαλήμ.

Άλλωστε, το τέμενος αυτό συμβολίζει για τους ριζοσπάστες ακραίους Μουσουλμάνους την δίψα τους για να καταλάβουν την Ιερουσαλήμ και να ξεριζώσουν από εκεί κάθε αλλόθρησκο, που δεν έχει σχέση με το ισλάμ.

Δυστυχώς, η δραστηριότητα του συγκεκριμένου ψευδομουφτή δεν είναι ούτε μεμονωμένη, ούτε συμβαίνει κατ’ εξαίρεσιν. Ο ίδιος αποτελεί ισχυρό βραχίονα των επεκτατικών επιδιώξεων του Ερντογάν σε βάρος της Δυτικής Θράκης και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σπρώχνει την μειονότητα σε ενέργειες και δραστηριότητες, που στρέφονται καθαρά κατά των συμφερόντων της Ελλάδος και έχουν ως απώτερο στόχο την αυτονόμηση της Δυτικής Θράκης και την σταδιακή υπαγωγή της στην επιρροή της Τουρκίας!

Και καλά, αυτός την κάνει τη δουλειά του σε βάρος των Εθνικών συμφερόντων του Ελληνισμού. Άλλωστε, άξιος ο μισθός του! Το ερώτημα είναι το Ελληνικό Κράτος τι κάνει;

https://europost.gr/o-pseydomoyftis-xanthis-achmet-mete-zitaei-tin-apeleytherosi-tis-ieroysalim/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Νέα επίθεση στους Εβραίους από τον «ψευδομουφτή» Ξάνθης

    Γνωστός και μη εξεραιτέος ο γελοίος αυτός πρακτορίσκος τής Άγκυρας, που πριν χρόνια έβριζε χυδαία τις μανάδες, γυναίκες και αδελφές μας. Όμως, έτσι δείχνει το ποιον των υποστηρικτών των ισλαμοφασιστών κι εγώ περιμένω με αγωνία να δω το αφεντικό του, τον Ερντογαν να απελευθερώνει την Ιερουσαλήμ και το Al-Aqsa, όπως είχε υποσχεθεί, μετά την μετατροπή τής Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα