Ο Τζέφρυ Πάγιατ στο State Department;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρυ Πάγιατ ενδέχεται να αναλάβει τη θέση του βοηθού υπουργού εξωτερικών για ευρωπαϊκές υποθέσεις σύμφωνα με όσα είπε στην διαδικτυακή τηλεόραση Anixnefseis web tv ο δημοσιογράφος Απόστολος Ζουπανιώτης από τη Νέα Υόρκη.
Η παρουσία της κ. Βικτώριας Νούλαντ στο πλευρό του νέου Αμερικανού ΥΠΕΞ ενισχύει αυτήν την πιθανότητα. Η κ. Νούλαντ ήταν αυτή που πρότεινε τον κ. Πάγιατ ως πρέσβη στην Ουκρανία και τον στήριξε κατά την θητεία του εκεί.
Ο κ. Ζουπανιώτης, χαρακτήρισε θετική εξέλιξη την ενδεχόμενη τοποθέτηση Πάγιατ στο State Department και έκανε και μια περιγραφή των προσώπων της νέας αμερικανικής κυβέρνησης ενώ εκτίμησε την πολιτική που θα ακολουθήσουν.
Στο πάνελ της εκπομπής συμμετείχαν και ο Αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης Νίκος Αδάμου και ο David Wisner καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο ACT και Εκτελεστικός Διευθυντής στο Dukakis Center.
Από τη συζήτηση προέκυψε, επίσης, θετικό κλίμα σε ό,τι αφορά τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις και τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας.
Ολόκληρη τη συζήτηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα