Ο στρατηγός Καρατουλιώτης βλέπει πολεμική αναμέτρηση.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Η Τουρκία αποτελεί μέγα κίνδυνο και η πολεμική αναμέτρηση της χώρας μας εναντίον της είναι προ των πυλών. Το διεθνές δίκαιο παραδοσιακά δεν έχει καμία εφαρμογή. Για την εισβολή και κατοχή της Κύπρου από την Τουρκία έχουν εκδοθεί περί τα 60 καταδικαστικά ψηφίσματα από τους διεθνείς Οργανισμούς, αλλά η Τουρκία δεν εφαρμόζει κανένα διεθνές δίκαιο. Και αυτό δεν εννοεί να το καταλάβει η ελληνική πολιτική ηγεσία και ειδικά ο ολίγιστος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος ο οποίος έπρεπε ήδη να είχε συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών Στρατηγών για την από κοινού αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής».

Αυτά λέει ο κ. Νικόλαος Καρατουλιώτης στον Μάκη Βραχιολίδη και στην εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ . Τονίζει δε ότι η Τουρκία θα εκμεταλλευτεί την ισχύ των όπλων της για να επιβάλει το δικό της δίκαιο που μπορεί να περιλαμβάνει και την εισβολή-κατοχή νέων εδαφών σε βάρος της χώρας μας. Δεν πρόκειται να υποχωρήσει στο θέμα της γεώτρησης  υδρογονανθράκων από την Αν. Μεσόγειο και το Αιγαίο.

Ακούστε όσα δραματικά επισημαίνει ο ειδικός σε θέματα γεωστρατηγικής κ. Καρατουλιώτης. Η συνέντευξή του αρχίζει από το 13′.25”, αλλά τα πιο σημαντικά μπορείτε να τα ακούσετε

Κάνοντας κλικ στα κόκκινα γράμματα, είναι από το 28.10” ως το 39’30”.

https://www.mixcloud.com/EoellasRadio/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%83-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%83-16102019/?fbclid=IwAR0ET_HVXxdIamhmu9dCDprkdk2wS05i67cobMWTcn3qXdzLtHE7CFd7Qlw

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Προφανως ο στρατηγος κ. Καρατουλιωτης δεν γνωριζει οτι βασει του Ελληνικου Συνταγματος το Συμβουλιο Πολιτικων Αρχηγων συγκαλειται με εισηγηση της κυβερνησεως , γιαυτο και απαιτει- την απαιτηση του αυτη δεν την ψιθυριζει κανενας πολιτικος αρχηγος , ουτε κυριως ο αρχηγος της Αξιωματικης αντιπολιτευσης , τεως πρωθυπουργος κ. Τσιπρας -,γιαυτο και η φραση του ”ειδικα ο ολιγιστος Προεδρος της Δημοκρατιας κ. Παυλοπουλος ”δειχνει ανεξηγητη απαξιωση προς τον θεσμο και το προσωπο , που δεν δικαιολογειται απο την ιδιοτητα του πρωην κρατικου λειτουργου.
    Παντως η ελευθερια λογου και εκφρασης ειναι επισης κατοχυρωμενη απο το Συνταγμα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα