Ο Ράμα συνεχίζει το παραλήρημα…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Πρωθυπουργός Ράμα προκαλεί και πάλι την Ελλάδα, αυτή την φορά με τον Αλή Πασά… Αυτός είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος που χρησιμοποιούν οι πιο έγκυρες Αλβανικές ιστοσελίδες, με αφορμή την ανάρτηση φωτογραφίας του Αλή Πασά και σχολίου του πρωθυπουργού, στη σελίδα του στο Facebook.

Η ανάρτηση έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης και αμέσως τροφοδότησε εκτενή πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα.

Ο Έντι Ράμα, «εμπνεύστηκε» από την συμπλήρωση 195 χρόνων από τον θάνατο του Αλή Πασά, για να πλέξει τον ύμνο σε μία ιδιοφυία, όπως τον χαρακτηρίζει και να καταλήξει ότι η ελληνική επανάσταση ήταν εμπνευσμένη από αυτόν!!!

Προφανώς το παραλήρημα συνεχίζεται αρχής γενομένης από τον ίδιο τον πρωθυπουργό ο οποίος άλλωστε έχει μπροστά του εκλογές!

Πηγή: epiruspost.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ελπιζουμε να χαρακτηριζεται ως παραληρημα το επιχειρημα του Ραμα οτι η Ελληνικη επανασταση ΕΜΠΝΕΥΣΘΗΚΕ , απο τον Αλη πασα των Ιωαννινων και οχι-οπως ειναι η πραγματικοτητα- απο την Φιλικη Εταιρεια και εκτελεσθηκε απο τους καπεταναιους της Ρουμελης και του Μωρηα και τους ναυμαχους των νησιων του Αιγαιου μας. ΑΛΛΑ και η δικη μας γραπτη και αποδεκτη Ιστορια της Επαναστασεως τουρκαλβανο τον ανεβαζει και αρβανιτη τον κατεβαζει τον σκληρο Αλη Πασα , που αφου εξολοθρευσε τους ηρωες Σουλιωτες και τις ”νεοαγιοποιηθεισες” Σουλιωτισσες του Ζαλογγου ”βοηθησε” τους επαναστατημενους Ελληνες ,επειδη εκανε ”τον καμποσο” στον Σουλτανο και απασχολουσε ,για την αντιμετωπιση του, Σουλτανικους πασαδες. Φυσικα η συλλογικη ελληνικη μνημη θυμαται τον Αλη πασα και για τον πνιγμο της ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗΣ στην λιμνη των Ιωαννινων και την επιτρεπτη -δυστυχως- απο την θρησκεια του Μωαμεθ ,δημιουργια του πολυσυζητημενου χαρεμιου του, για το οποιο ο ευρωπαιος Εντι Ραμα δεν πρεπει να ειναι υπερηφανος. Αλλα αμα δεν εχεις την ενδοξη Ιστορια της Ελληνικης επαναστασεως του 1821 χαιρεσαι και καμαρωνεις και με το τιποτα του Αλη πασα ,οταν μαλιστα γνωριζεις, οτι η Αλβανια εγινε κρατος το 1913, με αποφαση των τοτε Μεγαλων δυναμεων, με συννορα, που οριοθετησαν αυτες , της Βενιζελικης Ελλαδος αρνηθεισης να θεσει θεμα Βορειου Ηπειρου, παρ’οτι ο ενδοξος Ελληνικος στρατος, υπο την ηγεσια του στρατηλατη βασιλεως Κωνσταντινου την ειχε απελευθερωσει ενωριτερα απο την Τουρκικη σκλαβια… Ετσι και παλι για την ιστορικη αληθεια, χωρις λεπτομερειες. ΧΑΙΡΕΤΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα