Ο Πολάκης απειλεί τον Νίκο Ανδρουλάκη -«Μη συνεχίσεις έτσι! Την επόμενη φορά θα είμαι λιγότερο ευγενής…»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Παύλος Πολάκης στο βήμα του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ / Φωτογραφία: Intimenews/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
18/04/2022  20:08
Ξαναχτύπησε ο γνωστός Παύλος Πολάκης, αυτή τη φορά με… απειλές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -που στην ομιλία του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε εκ νέου για κρατικοποίηση συστημικών τραπεζών τη δεύτερη φορά Αριστερά- γράφει ένα κείμενο με τον τίτλο «Άκου Νίκο Ανδρουλάκη». συνέβησαν στο Τάε Κβον Ντο [βίντεο]

Αφορμές για τη νέα έκρηξη του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ ήταν δύο φράσεις του Νίκου Ανδρουλάκη (ρ/σ Θεσσαλονίκη): Η πρώτη όταν σχολίασε όσα διαδραματίστηκαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: «Είδα ένα συνέδριο όπου αποθεώθηκε ο κ. Πολάκης. Είναι προοδευτικό ένα κόμμα που αποθεώνει έναν πολιτικό τού οποίου η συμπεριφορά στο ελληνικό Κοινοβούλιο είναι συμπεριφορά κοινοβουλευτικής παρακμής; Δεν ταυτίζω μια τέτοια συμπεριφορά με ένα προοδευτικό μέτωπο», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Η δεύτερη, όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (στην ίδια συνέντευξη), μιλώντας για τις μετεκλογικές συνεργασίες, είπε: «Δεκανίκι της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι ο κ. Τσίπρας, γιατί ο ελληνικός λαός δίνει άλλοθι στα λάθη της ΝΔ επειδή φοβάται την επιστροφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργικό θώκο», για να προσθέσει: «Εμείς λέμε λοιπόν στον ελληνικό λαό: Αν βλέπετε τη ζημιά που κάνει ο κ. Μητσοτάκης και θυμάστε τη ζημιά που έκαναν Τσίπρας-Καμμένος, εμείς δίνουμε την ευκαιρία δια της ψήφου στην παράταξή μας να μην έχετε πρωθυπουργό ούτε τον ένα ούτε τον άλλο και μέσα από ένα σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα να γυρίσει σελίδα ο ελληνικός λαός. Για μια εποχή πραγματικής κοινωνικής δικαιοσύνης και εθνικής αξιοπρέπειας».

Ο Παύλος Πολάκης -με το σύνηθες ύφος του- έσπευσε να κατηγορήσει τον Νίκο Ανδρουλάκη για σχέσεις με «τα πάσης φύσεως διαπλεκόμενα συμφέροντα που σε θέλουν για δεκανίκι του πολιτικά “τελειωμένου” Μητσοτάκη -και νομίζεις ότι είναι το μπόι σου» και πως «Πρωθυπουργό θα εκλέξει ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ λαός και δεν θα τον επιβάλεις ούτε εσύ ούτε τα συμφέροντα που σε στηρίζουν. Όσο και να χτυπιέσαι κι εσύ και οι “φίλοι” σου, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας! Όσο νωρίτερα το αντιληφθείς, τόσο καλύτερα για σένα…».

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης εμφανίζεται και… διωκώμενος από τη διαπλοκή: «Πολλά χρόνια η ΔΙΑΠΛΟΚΗ προσπαθεί λυσσαλέα και με διάφορους τρόπους (προφανώς έβαλε κι εσένα πλέον σε αυτή την “προσπάθεια”) να πείσει ή να εξαναγκάσει τον Αλ. Τσίπρα να με αποκηρύξει, περιθωριοποιήσει κ.λπ.». Επικρίνει δε τον Ν. Ανδρουλάκη ότι αντί να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, «βγήκες δυο φορές τις μέρες του συνεδρίου να ”κεντρώσεις” για να δείξεις υποταγή σε αυτούς που σε προώθησαν μετά που δεν πέτυχε το σχέδιο Λοβέδρου», για να καταλήξει απειλητικά: «Μη συνεχίσεις έτσι! Την επόμενη φορά που θα με αναγκάσεις να σου απαντήσω θα είμαι λιγότερο ευγενής προς τους ”σοσιαλδημοκρατικούς” σου χαρακτηρισμούς…».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη κατά του Νίκου Ανδρουλάκη
«ΑΚΟΥ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ!! (γιατί μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μοίρα…)

Ο Ν. Ανδρουλάκης έκανε δηλώσεις για το ποιος (δεν) θα αναλάβει την πρωθυπουργία, αλλά και για το τι (δεν) είναι προοδευτικό κόμμα. Άκου, λοιπόν, Νίκο Ανδρουλάκη:

1) Ακόμα βλέπεις τον ίσκιο -που σου φιλοτέχνησαν τα πάσης φύσεως διαπλεκόμενα συμφέροντα που σε θέλουν για δεκανίκι του πολιτικά “τελειωμένου” Μητσοτάκη- και νομίζεις ότι είναι το μπόι σου! Πρωθυπουργό θα εκλέξει ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ λαός και δεν θα τον επιβάλεις ούτε εσύ ούτε τα συμφέροντα που σε στηρίζουν. Όσο και να χτυπιέσαι κι εσύ και οι “φίλοι” σου, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας! Όσο νωρίτερα το αντιληφθείς, τόσο καλύτερα για σένα…

2) Προοδευτικό είναι το κόμμα που ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ούτε ένα ευρώ σε Τράπεζες και ό,τι δάνειο είχε πάρει, το έχει ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ μέχρι τελευταίου λεπτού!

Προοδευτικό είναι το κόμμα που στη διακυβέρνηση του ΔΕΝ εκκόλαψε, ΔΕΝ στήριξε και ΔΕΝ ανέχθηκε τη λαμογιά και την κλεψιά του δημόσιου χρήματος. Το κόμμα που όσο και αν έψαξαν, ΔΕΝ βρήκαν ούτε ένα στέλεχος του να έχει πάρει ΜΙΖΕΣ ή να έχει φάει δημόσιο χρήμα. Το κόμμα που κανένα στέλεχος του ΔΕΝ κατηγορήθηκε για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος!!
Προοδευτικό είναι το κόμμα που κατά τη διακυβέρνηση του, ΔΕΝ θαμπώθηκε από την ισχύ της εξουσίας και ΔΕΝ υπέκυψε στη δύναμη του πλούτου. Το κόμμα που τα στελέχη του ΔΕΝ έγιναν ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ με offhsore, ούτε παρατρεχάμενοι και θεραπαινίδες του συστήματος!
Προοδευτικό είναι το κόμμα που τα στελέχη του ΔΕΝ ξέχασαν από που ξεκίνησαν, τι και ποιους εκπροσωπούν, και για ποιους παλεύουν και αγωνίζονται! Πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοώ με τα παραπάνω για σένα και το κόμμα που προέρχεσαι και είσαι…
ΥΓ: Άκου και το τελευταίο Νίκο Ανδρουλάκη: Πολλά χρόνια η ΔΙΑΠΛΟΚΗ προσπαθεί λυσσαλέα και με διάφορους τρόπους (προφανώς έβαλε κι εσένα πλέον σε αυτή την “προσπάθεια”) να πείσει ή να εξαναγκάσει τον Αλ. Τσίπρα να με αποκηρύξει, περιθωριοποιήσει κ.λπ.

Ξέρεις γιατί δεν το κάνει;

Όχι γιατί με συμπαθεί, ή γιατί συσπειρώνω ένα μεγάλο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφουν διάφοροι «αφελείς» δημοσιολογούντες. (Δεν “μασάει” από αυτά ο Τσίπρας και το ‘χει αποδείξει!). Δεν το κάνει, γιατί και ο ΙΔΙΟΣ αγωνίζεται (με το δικό του ύφος και τρόπο) για μια κοινωνία πιο ΔΙΚΑΙΗ και για μια χώρα στην οποία θα υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ! Δηλαδή για μια νέα Ελλάδα που ΟΛΟΙ οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ πολίτες ονειρευόμαστε!

ΥΓ2 Δυστυχώς, αντί να ΒΓΑΛΕΙΣ τα σωστά συμπεράσματα από την τεράστια επιτυχία του συνεδρίου του κορμού της προοδευτικής παράταξης, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, βγήκες δυο φορές τις μέρες του συνεδρίου να «κεντρώσεις» για να δείξεις υποταγή σε αυτούς που σε προώθησαν μετά που δεν πέτυχε το σχέδιο Λοβέρδου. Μην συνεχίσεις έτσι! Την επόμενη φορά που θα με αναγκάσεις να σου απαντήσω θα είμαι λιγότερο ευγενής προς τους ”σοσιαλδημοκρατικούς” σου χαρακτηρισμούς…»

iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα