Ο Πάγκαλος προσπαθεί να κάνει χιούμορ στο twitter και γίνεται περίγελος

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έχει προ πολλού ξεπεράσει το μέτρο. Στην ανάγκη του δε να τον συζητούν ακόμη και τώρα που έχει αποσυρθεί από την πολιτική, μέρα με την ημέρα αποθρασύνεται ακόμη περισσότερο. Ο πολιτικός του λόγος είναι πια επιπέδου δημοτικού (άντε γυμνασίου) και η κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση χαρακτηρίζεται πια αποκλειστικά από εμπάθεια.

Χαρακτηριστικό αυτού είναι ένα «τιτίβισμά» του για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο τον οποίο ο Πάγκαλος δεν κρίνει πολιτικά αλλά για την εμφάνισή του και το κόκκινο σακίδιό του. Γράφει ο πρώην υπουργός: «Κοίταζα μια φωτογραφία του. Έμπαινε με το κόκκινο σακίδιο στην πλάτη στο Χίλτον. Με τέτοια μούτρα να θέλει και Σκάρλετ Γιόχανσον! Τι θρασύτητα! Γι’ αυτό δεν κλείνει η αξιολόγηση. Ποιος ξέρει τι ζητάει από τη Ρουμάνα του ΔΝΤ ή ακόμα χειρότερα από τον Τόμσεν».

Φυσιολογικά, ο Πάγκαλος έγινε περίγελος του twitter με πολλούς χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να το καλούν ειρωνικά να γράφει συχνότερα και άλλους να σχολιάζουν τον πολιτικό του λόγο ο οποίος, όπως γράφουν, συγκρίνεται με την επιχειρηματολογία των μικρών παιδιών ή ανιψιών τους.

koutipandoras.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα