Ο Ομπάμα τίμησε τον “λέοντα της αμερικανικής ιστορίας” Τζο Μπάιντεν και τον έκανε να κλάψει

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Μπαράκ Ομπάμα τίμησε χθες τον Τζο Μπάιντεν, το δεξί του χέρι επί οκτώ χρόνια, τον «καλύτερο αντιπρόεδρο που έχουμε ποτέ δει» με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας σε μία συγκινητική τελετή, οκτώ ημέρες πριν από την μεταβίβαση της εξουσίας.

Ο Τζο Μπάιντεν τινάχτηκε αιφνιδιασμένος την ώρα που ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε την ανακοίνωση και αποτραβήχτηκε από τις κάμερες για να σκουπίσει τα δάκρυά του και να σταθεί στωικά στη συνέχεια για να επιτρέψει στον πρόεδρο των ΗΠΑ να περάσει γύρω από τον λαιμό του την λευκή και γαλάζια κορδέλλα.

«Δεν μετάνιωσα ποτέ για την απόφαση αυτή», είπε ο Ομπάμα αναφερόμενος στην επιλογή που έκανε πριν από οκτώ χρόνια να αναθέσει την αντιπροεδρία στον βετεράνο της αμερικανικής πολιτικής, τιμώντας τον «λέοντα της αμερικανικής ιστορίας».

«Ελπίζω ότι ο αστερίσκος που θα συνοδεύει στην ιστορία το όνομά μου όταν θα μιλούν για την προεδρία αυτή θα λέει ότι συμμετείχα στο ταξίδι ενός σπουδαίου ανθρώπου που έκανε σπουδαία πράγματα για τη χώρα αυτή», απάντησε ο Τζο Μπάιντεν.«Ηταν μία απίστευτη περιπέτεια», πρόσθεσε χαιρετίζοντας «την ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια» του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ.

koutipandoras.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα