Ο Νίκος Παπανδρέου θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Οπως δήλωσε σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της Αχαϊας.

Υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα θέσει ο Νίκος Παπανδρέου, όπως ο ίδιος είπε μιλώντας σε τοπική εφημερίδα της Αχαϊας.

«Ναι, θα θέσω υποψηφιότητα, γιατί το θεωρώ χρέος μου», σχολίασε χαρακτηριστικά απαντώντας σε ερώτηση που του έθεσε δημοσιογράφος της εφημερίδας «Νεολόγος των Πατρών».

NewsroomHuffPost Greece

spot_img

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φυσιολογική εξέλιξη ,καΘ’ότι δεν υπάρχει -και το ελάχιστο ΠΑΣΟΚ- χωρίς ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και μάλλον θα κερδίσει στις εκλογές ,γιατί και το όνομα ακόμη ”δονεί” ,πέραν της κληρονομικής αξίας του και όλα θα κριθούν στις γενικές εκλογές το 2023.

  2. Eδώ τώρα, και η φράση δέν είναι καθόλου μεταφορική, δέν ξέρεις άν πρέπει να βάλεις τα γέλια ή τα κλάματα. Άνθρωποι που δέν μπορούν να εκφράσουν σε κατανοητά ελληνικά τη σκέψη τους να γίνονται αρχηγοί κομμάτων και πρωθυπουργοί.

    • Δεν γίνονται μόνοι τους .Τους κάνουν -επανειλημμένως δε- οι ”αλλοπαρμένοι σοφοί”συνέλληνεςμε την ψήφο τους .
      Για αρχηγός ναι ,αλλά και πρωθυπουργός κομμάτι δύσκολο ,εκτός αν ”επαναφέρει” από τον ΤσιπροΣύριζα -που τώρα έγινε και Προοδευτική Συμμαχία-το κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, που μετά το 2011 έφυγε – ,μαζί με άλλους βουλιμικούς για εξουσία Συριζαίους.
      Στην πολιτική ,αλλά και στην ζωή ποτέ μη λες ποτέ.

      • Δεν υπάρχει περίπτωση.

        Στο πρόσωπο του αγράμματου καταληψία, η ελληναρία έχει βρει τον πραγματικό εαυτό της.

        • ”Δεν καίγομαι” για το σόι ,αλλά εκτιμώ πως ,εάν μετά το ”λεφτά υπάρχουν” στις εκλογές ου 2009 δεν ανήγγειλε την χρεωκοπία μας από το Καστελλόριζο το 2010 ο κ.Γ.Α.Π ,.δεν θα έχανε την αρχηγία στο ΠΑΣΟΚ και ούτε θα έφευγαν προς τον Σύριζα ο ”κολλητοί” του που δεν ήθελαν από το 2007 -με το Ζάππειο του- ούτε ζωγραφιστό για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ τον κ.Ευάγγελο Βενιζέλο.
          Στον Σύριζα παραμένον και θα παραμείνουν όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί της Αριστεράς ,επειδή και τοΚΙΝΑΛ”σοσιαλδημοκρατίζει”,αλλά μόλις ξανακούσουν ένα Παπανδρέου να στέλνει ”στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας την Δεξιά”, να τα βάζει ”με τον γιο του αποστάτη του 1965”και να βροντοφωνάζει το ”η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” όλοι θα τρέξουν ”για να ξαναπάρει ο λαός την εξουσία στα χέρια του”.
          Το 1981 και κυρίως το 1985 ήταν καταλυτικές ημερομηνίες και καταστρεπτικοί σταθμοί στην Κοινωνικοπολιτική ζωή των Ελλήνων και την Πολιτική Ιστορία της Ελλάδος, που ακόμη δεν αποτιμήθηκαν. .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα