Ο Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ) ξαναχτυπά: Γελοίο το μέτρο για 65άρηδες –Δεν θα πειθαρχήσουμε

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

Ο ιστορικός Αντώνης Λιάκος / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Την αντίθεσή του με την προοπτική επιβολής περιοριστικών μέτρων για τα άτομα άνω των 65 εκφράζει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Λιάκος.

Σε ανάρτησή του ο ιστορικός και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καλεί σε απειθαρχία, σε περίπτωση που εφαρμοστούν περιοριστικά μέτρα για τους άνω των 65 ετών και καλεί την κυβέρνηση να μην προβεί σε τέτοια κίνηση γιατί, όπως λέει, «θα γελοιοποιηθεί».

Η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου, μάλιστα, κλείνει με το… «εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία»!
Η ανάρτηση του Λιάκου

«Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω, αυτούς δηλαδή που βρίσκονται στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες.

Καλά ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε ας το έχουν δεδομένο πριν γελοιοποιηθούν και τα μαζέψουν όπως έκαναν με τον Μεγάλο Περίπατο.

…εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία!»

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα οι δηλώσεις του Αντώνη Λιάκου με τις οποίες υποστήριζε ότι ο ίδιος θα έκαιγε τη Μόρια αν βρισκόταν στη θέση των προσφύγων, πυροδότησαν μεγάλη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν θα πειθαρχήσει ο 65άρης κ.Λιάκος και όσοι άλλοι και κ.Χαρδαλιάς ”θα βάλει την σκούπα του να κλαίει”.
    Δεν καταργήθηκε το δικαίωμα της αυτοκτονίας.

    • Ειναι 70+ !! Δεν ειναι καθολου θεμα αυτοκτονίας, αυτος που αυτοκτονεί”φευγει” μονος του(αμάν και ποτε) αντιθετως ο φορεας του ιού μπορει να “καταδικάσει” πολλους τριγύρω του!! Αφήσαμε την εκπαιδευση των παιδιών μας σε κατι ρεμαλιολιακους γι’αυτο έχουμε πατωσει σαν κράτος.

      • Ας μη πλησιάσουν τώρα τον κ.Λιάκο , που επωνύμως δήλωσε απείθεια στις Αρχές και α-φοβία στον ιό και στα παρεπόμενα του.
        Πάντως δεν αφήσαμε -άφησαν (είναι γνωστοί ποιοί)-την εκπαίδευση από το 1982 στα χέρια τους ,γιατί η Παιδεία-για την οποίαν δεν μιλάμε πια- ξεκινάει από την οικογένεια και συμπληρώνεται μέχρι τα 18 χρόνια από όλα τα Σχολεία και κατόπιν ”πέφτει στα χέρια” της Αστυνομίας -έλεγαν οι παληοί -όταν και η Αστυνομία λειτουργούσε παιδευτικά με τις πταισματικές παραβάσεις ,με ειδικές διατάξεις για τους ανηλίκους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα