Ο Κρ.Νόλαν είναι σε συζητήσεις για νέα ταινία με θέμα τον Ρόμπερτ Τζ. Οπενχάιμερ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Κρίστοφερ Νόλαν συμμετέχει σε συζητήσεις με αρκετά μεγάλα στούντιο για την επόμενη ταινία του, που περιστρέφεται γύρω από τον Ρόμπερτ Τζ. Οπενχάιμερ και τη συμμετοχή του στην ανάπτυξη της ατομικής βόμβας κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Ενώ οι τελευταίες ταινίες του Νόλαν ήταν όλες στην Warner Bros., ο σκηνοθέτης, σύμφωνα με το Variety, δεν ήταν ευχαριστημένος όταν η WarnerMedia αποφάσισε να εντάξει ολόκληρη τη λίστα ταινιών της για το 2021 στο HBOMax. Η πιο πρόσφατη ταινία του Νόλαν, «Tenet», εξαιρέθηκε και προβλήθηκε σε κινηματογραφικές αίθουσες.

Η νέα του ταινία θα είναι μια επιστροφή στην ιστορία του B’ Παγκοσμίου Πολέμου μετά τη «Δουνκέρκη», αλλά θα διαδραματιστεί στην Αμερική αυτή τη φορά.

Το «Tenet» κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους εν μέσω της πανδημίας, όταν οι θεατές ήταν ακόμα επιφυλακτικοί και το εμβόλιο κατά της Covid-19 δεν ήταν διαθέσιμο. Είχε εισπράξεις 363 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η αίσθηση ήταν ότι κανονικά θα είχε μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία σε περίοδο μη πανδημίας.

Ο επικεφαλής ταινιών του Netflix, Σκοτ Στούμπερ δήλωσε στο Variety τον Ιούλιο ότι θέλει να συνεργαστεί σε ταινίες με τον Κρίστοφερ Νόλαν.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα