Ο Κούλογλου και τα fake news -Τι ανακρίβειες γράφει για την Τζένη Μπαλατσινού [ιεκόνες]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ08|04|2020 | 10:12


Τζένη Μπαλατσινού/Φωτογραφία: Instagram jennybalatsinou
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Ψευδείς ειδήσεις αναπαράγει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, μέσα από το σάιτ tvxs, εναντίον της Τζένης Μπαλατσινού, προκειμένου να πλήξει τον σύζυγό της, Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Όπως έγραψε, ανώνυμα, συντάκτης του σάιτ tvxs, «το site «jenny.gr» της Τζένης Μπαλατσινού, συζύγου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι». Το άρθρο χαρακτήριζε σκάνδαλο την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να επιχορηγήσει την επικοινωνία των μηνυμάτων και ανέφερε ότι «Αν το σχετικό διαφημιστικό του «Μένουμε Σπίτι» στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας προβάλλεται με χρηματοδότηση από την εν λόγω κρατική δαπάνη, τότε ασφαλώς το σκάνδαλο αποκτάει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις».

H απάντηση ήρθε άμεσα από την ίδια την κυρία Μπαλατσινού, η οποία έκανε λόγο για fake news και επεσήμανε ότι το σάιτ δεν της ανήκει εδώ και έναν χρόνο. «Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα, η δική μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη», ανέφερε, σε αιχμηρό τόνο, η σύζυγος του υπουργού Υγείας.


Επίσης, το ίδιο το σάιτ jenny.gr, σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι η κυρία Μπαλατσινού δεν έχει μετοχική σχέση και, επιπλέον, ότι η καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» έγινε από το σάιτ δωρεάν:

«Η koolworks A.E., κάτοχος του γυναικείου site jenny.gr, ανακοινώνει πως η τοποθέτηση διαφημιστικού περιεχομένου (web banner) για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έγινε δωρεάν στα πλαίσια στήριξης της συνολικής προσπάθειας για τον περιορισμό του αντικτύπου του COVID-19.

Επιπλέον διευκρινίζεται πως η κυρία Τζένη Μπαλατσινού ουδεμία μετοχική σχέση έχει με την υποφαινόμενη εταιρία», αναφέρει η ανακοίνωση.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/o-koylogloy-kai-ta-fake-news-ti-anakribeies-grafei-gia-tin-tzeni-mpalatsinoy

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα