Ο Κουρδικός λαός στο πλευρό των Ελλήνων – Ζήτω η Επανάσταση

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Κουρδικός λαός στο πλευρό των Ελλήνων - Ζήτω η Επανάσταση
  • Date: 25 Μαρτίου, 2021

Σήμερα σημειώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Από τον αγώνα για ανεξαρτησία και ελευθερία από τον Οθωμανικό ζυγό.

Ο υπερήφανος Ελληνικός λαός, γνωρίζει όσο κανείς τι θα πει αντίσταση, αυτοδιάθεση, επανάσταση και εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας. Το έπος του 1821, χαράχτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ανθρωπότητας και συνέβαλε ουσιαστικά στην πτώση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και του ιμπεριαλισμού των Οθωμανών.

Πρόκειται για μία νίκη ορόσημο κατά της τυραννίας και της καταπίεσης, την οποία δυστυχώς υφίστανται μέχρι και σήμερα οι Κούρδοι και άλλοι λαοί της περιοχής.

Εμείς, οι Κούρδοι της Ελλάδας, στεκόμαστε δίπλα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες στην ιστορική αυτή επέτειο, τιμούμε τους ήρωες, τη μνήμη και τους αγώνες των Ελλήνων, και χαιρετίζουμε τις διαρκείς προσπάθειες της σύγχρονης Ελλάδας, κατά του φασισμού, του επεκτατισμού και της επιθετικότητας στην περιοχή.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, τιμούμε την ιστορία της αντίστασης, και συνεχίζουμε τον αγώνα και σήμερα απέναντι σε κοινούς μας αντιπάλους, οι οποίοι προσπαθούν να βυθίσουν την Μεσόγειο και την Μ. Ανατολή στο σκοτάδι και τον αυταρχισμό τους.

Δεν θα τα καταφέρουν. Απέναντί τους θα βρουν το ακλόνητο αγωνιστικό πνεύμα του Ελληνικού και Κουρδικού λαού.

Μαζί θα κερδίσουμε την ελευθερία και την ειρήνη για την περιοχή μας.

kurdishvoice.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λίγο-πολύ, όλα τα κράτη έστειλαν τις ευχές των, εκτός τής Γερμανίας, η οποία αρκέστηκε σ’ ένα ψυχρό τηλεγράφημμα τού Προέδρου Βάλτερ Σταϊνμάιερ πρός την Ελληνίδα ομόλογό του, κ. Σακελλαροπούλου.

    Η Μέρκελ ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Τόση μικροπρέπεια πια;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα