Ο Κοτζιάς διαψεύδει τον «καβγά» με Αναστασιάδη με κοινή φωτογραφία στο Twitter

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Κοτζιάς διαψεύδει τον «καβγά» με Αναστασιάδη με κοινή φωτογραφία στο Twitter

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Τέλος στις φήμες που έκαναν λόγο για «καβγά» του Νίκου Κοτζιά με τον Νίκο Αναστασιάδη έβαλε ο υπουργός Εξωτερικών.

Μάλιστα, το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας ανέβασε μία κοινή φωτογραφία των δύο πολιτικών στο Twitter.

Η λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία των δύο αντρών και η οποία τραβήχτηκε κατά την διάρκεια των εργασιών για το Κυπριακό στη Γενεύη, γράφει: «Αρραγές μέτωπο Ελλάδας – Κυπριακής Δημοκρατίας».

Από το βράδυ της Πέμπτης κυκλοφορούσαν φήμες πως κατά την παρουσία των δύο αντρών στην Γενεύη υπήρξε μεταξύ τους φραστικό επεισόδιο, ενώ πολλοί μίλησαν για «καυγά».

Ο Νίκος Αναστασιάδης διέψευσε επίσης τις πληροφορίες αυτές, εν τούτοις, αν και συνηθίζει να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του στο Twitter για να επικοινωνεί τις προσωπικές και πολιτικές του θέσεις, προς το παρόν δεν έχει «επικυρώσει» την θέση Κοτζιά, κάνοντας «Retweet».

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε πάντως ο κύπριος πρόεδρος στην Γενεύη, χαρακτήρισε «κουτσομπολιά, που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα» τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να έχει διαφωνίες με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας.

«Ουδεμία παρεξήγηση υπήρξε, οποιαδήποτε στιγμή, ανάμεσα στην Κυπριακή Δημοκρατία και τον Πρόεδρο, με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας. Από την αρχή ως το τέλος είχαμε απόλυτη συνεργασία, ήμασταν σε απόλυτη συνεννόηση», ανέφερε ο Πρόεδρος της Κύπρου.

Συνάντηση στη Γενεύη

Μετά από τη σύντομη ενημέρωση που έκανε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, στους δημοσιογράφους δέχτηκε την επίσκεψη του Προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος τον ευχαρίστησε και προσωπικά για τη στήριξή του στο τραπέζι της Διάσκεψης, πριν αναχωρήσουν οι δύο από τη Γενεύη.

«Κάποιος έβγαλε ότι τσακωνόμασταν οι δύο μας», είπε Νίκος Κοτζιάς, αναφερόμενος σε πρωινά δημοσιεύματα. «Εμείς;», αναρωτήθηκε, γελώντας, ο Νίκος Αναστασιάδης και πρόσθεσε: «Όχι μόνο δεν είπαμε λέξη μεταξύ μας, αλλά ήμασταν απόλυτα συνεννοημένοι».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε τρελά πράγματα, αλλά δεν τα λαμβάνουμε υπόψη μας», ανέφερε ο Νίκος Αναστασιάδης και τόνισε: «Υπήρχε απόλυτη συνεννόηση. Νίκο μου, εγώ έχω φτάσει σε ένα σημείο να βάζω από το ένα αυτί και να βγάζω από το άλλο. Η ουσία είναι μία, έχουμε συνεργασία που έπρεπε να έχουμε; Παραπάνω από οποιεσδήποτε άλλες κυβερνήσεις».

«Το θέμα που συζητάμε, εγγυήσεις και ασφάλεια, μαζί το φτιάξαμε», σημείωσε ο κ. Κοτζιάς και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας τού απάντησε: «Και πώς ολοκληρώθηκε η πρόταση; Ήταν συνδυασμός της δικής σου ιδέας για το σύμφωνο φιλίας συν τα δικά μου που αφορούν τα υπόλοιπα».

kontranews.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα