Ο Καρατζαφέρης που βλέπει “συνεκμετάλλευση” είχε προβλέψει το αποτέλεσμα των εκλογών και έμμεσα αναφέρθηκε και στο “απόρρητο” σχέδιο των 180 εδρών…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ… (Δευτέρα 29 Μαΐου 2023)

Το iEpikaira έχει ήδη αναφερθεί στην καλλιέργεια κλίματος συνεκμετάλλευσης από τον Γιώργο Καρατζαφέρη ΕΔΩ και ΕΔΩ. Οι παραπάνω δηλώσεις έγιναν 20/02/2023.
Δυο ημέρες μετά τη συνέντευξη στο Mega, ο Γ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε στο Art Tv (22/02/2023) ότι το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών θα κυμαίνεται σε ποσοστά άνω του 40% για την ΝΔ. Πρόβλεψη η οποία ήταν εγκυρότατη σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις οι οποίες ήσαν τελικώς αναξιόπιστες.
Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι πέραν του 40%, ο Γ. Καρατζαφέρης μίλησε και για αύξηση των εδρών της ΝΔ κατά 1/3. Κάτι που παραπέμπει στο “απόρρητο” σχέδιο για 180 έδρες που αποκάλυψε η Εστία της Κυριακής στις 28 Μαΐου 2023 (ΕΔΩ). Σχέδιο σύμφωνα με το οποίο απαιτούνται τα 3/5 της Βουλής για να προωθηθούν οι “Πρέσπες του Αιγαίου-Αν. Μεσογείου”.
Είναι τυχαίο ότι ο εξωστρεφής και εκδηλωτικός πολιτικός επίγονος του Γ. Καρατζαφέρη, ονόματι Άδωνις Γεωργιάδης (οι σχέσεις των οποίων έχουν διατηρηθεί) είχε προ ημερών μιλήσει για τις περίφημες 180 έδρες και την αναθεώρηση του Συντάγματος;

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΣΥΡΡΑΦΩΝ , ΕΥΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ”ΠΟΝΟΥ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ”ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ”ΕΝΕΚΕΝ ,
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα