Ο Καμμένος για τη μήνυση κατά των «Παραπολιτικών»: Όλη η ιστορία ξεκίνησε επειδή κατέθεσα την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Για τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και του διευθυντή Παναγιώτη Τζένου, οι οποίοι δικάζονται σήμερα στο Αυτόφωρο για συκοφαντική δυσφήμηση, μίλησε ο Πάνος Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε από το ΚΕΕΛΠΝΟ επειδή φέρονταν στο κατάλογο στο οποίο κατέθεσα στην ΕΣΗΕΑ ο κ Κουρτάκης και ο κ.Τζενος να έχουν πάρει μεγάλα ποσά και ζήτησα την διερεύνηση και αποφάσισαν την μια να φωτογραφίσουνε την 4χρονη κόρη μου και τον 8χρονο γιο μου στην Ικάρια με φωτογράφο και δημοσιογράφο που μπήκε μέσα στο σπίτι για να πάρει φωτογραφία τα παιδιά και την άλλη φορά ανακατεύοντας ένας δεκαπεντάχρονο με δήθεν αναρχικούς και τρομοκράτες» είπε ο υπουργός Άμυνας.

«Βλέπω και ανακοινώσεις κομμάτων που αναφέρονται στη χθεσινή σύλληψη για δήθεν δημοσίευμα. Δεν αφορά δημοσίευμα η σύλληψη, αφορά αναφορά επί δύο ημέρες στο ραδιόφωνο του κ. Κουρτάκη και του κ. Τζένου οι οποίοι ενέπλεκαν τον ανήλικο γιο μου, ο οποίος πάει στη Β’ Λυκείου, στην Αθήνα δεν έχει ανέβει ποτέ το παιδί, ότι είναι στα Εξάρχεια, ότι είναι αναρχικός, ότι είναι λέει, σας διαβάζω επί λέξει, ότι είναι λέει ο γιος του Πάνου λίγο με τη Ρούπα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Και πρόσθεσε: «Αναφέρει το παιδί σαν αναρχικό και σαν τρομοκράτη. Ένα παιδί που ετοιμάζεται να πάει στο Πανεπιστήμιο. Να πάει στο εξωτερικό. Ένα παιδί που θα το αποκλείσουν από όλα τα πανεπιστήμια και από χορήγηση βίζας. Γιατί; Γιατί είναι γιος μου. Και έπρεπε να εκβιαστώ εγώ μέσω του παιδιού μου, το οποίο δεν έχει ανέβει στην Αθήνα στη ζωή του».

koutipandoras.gr
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα