Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου αφιέρωσε χθες πολύ χρόνο σε δηλώσεις του για τα ελληνοτουρκικά , επικεντρώνοντας όμως στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο. Στα ελληνικά ΜΜΕ οι δηλώσεις Τσαβούσογλου, αναμεταδόθηκαν με τίτλους όπως “Τσαβούσογλου: Μαζέψτε τον Καμμένο”, και “Κακομαθημένο παιδί ο Καμμένος, λέει ο Τσαβούσογλου”…

Μάλλον έχουμε χάσει …τη μπάλα και το μέτρο! Μπορεί οποισδήποτε να διαφωνεί με το ύφος και τον τόνο του ΥΕΘΑ όταν κάνει δηλώσεις, αλλά τα όσα έχει πει για τα ελληνοτουρκικά το τελευταίο διάστημα είναι…πταίσματα σε σχέση με τα όσα απίθανα, προκλητικά και απαράδεκτα επαναλαμβάνει κάθε μέρα ο “καλομαθημένος” από τα ελληνικά ΜΜΕ Τούρκος Υπουργός.

Ο Ακάρ, εβδομάδες τώρα, σε καθημερινή βάση, κάνει λόγο για την “γαλάζια πατρίδα” που οι Τούρκοι έχουν υποχρέωση να “προστατεύουν”! Ποιος θα μας προαστατεύσει από …τους προστάτες! Κάποιος πρέπει να πει στον Ακάρ για την αξία της σιωπής. Έχει χάσει μεγάλο μέρος της σοβαρότητας που υποτίθεται ότι είχε επαναλαμβάνοντας κάθε μέρα την ίδια δήλωση, λες και την έχει γραμμένη σε …σκονάκι.

Ο Τσαβούσογλου μίλησε ακόμη και για τον κίνδυνο ενός ατυχήματος στο Αιγαίο. Το λέμε χρόνια τώρα. Ο Τσαβούσογλου καλό θα είναι να φρεσκάρει τη μνήμη του και να θυμηθεί ότι έχουν γίνει πολλά ατυχήματα στο Αιγαίο, με θύματα και από τις δύο πλευρές. Καλό είναι λοιπόν να “μαζευτούν” λίγο οι Τούρκοι που ξεκινούν τα επεισόδια και τις προκλήσεις, γιατί το ποιος θα “την πληρώσει” σ’ ένα ατύχημα μόνο ο Θεός το ξέρει….

Ο Καμμένος πάντως απάντησε στο παραλήρημα Τσαβούσογλου, μ΄ ένα μήνυμά του στο twitter. Πολύ πιο ψύχραιμο από τις δηλώσεις Τσαβούσογλου, ο οποίος έχει μεγάλες σκοτούρες με τη πολυδιαφημιζόμενη επιχείρηση στη Συρία, που όλο ξεκινά, αλλά όλο στην αναμονή είναι.

 

Panos Kammenos@PanosKammenos

Κ. Τσαβούσογλου σας ευχαριστώ για τις πρωτοχρονιάτικες απειλητικές σας δηλώσεις. Είναι το δώρο ότι κάνω καλά τη δουλειά μου, θα συνεχίσει η Ελλάδα το έργο αυτό επιδιώκοντας την Ειρήνη, υπερασπιζόμενη την Κυριαρχία της και χτίζοντας ισχυρές συμμαχίες. Δεν σας φοβάται κανείς πια ..

140 people are talking about this