Ο Θάνος Τζήμερος χτύπησε περιφερειακή σύμβουλο 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Αττικής όταν ο Θάνος Τζήμερος επιτέθηκε στην περιφερειακή σύμβουλο του Κομμουνιστικού Κόμματος Αλεξάνδρα Μπαλού.

 Σύμφωνα με όσα έγραψε στο twitter του ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, ο Θάνος Τζήμερος αφού πρώτα έσκισε αφίσες, γρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο. Ως αποτέλεσμα το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr ο Θάνος Τζήμερος προσερχόμενος στο Συμβούλιο και χωρίς καμία αιτία άρχισε να σκίζει αφίσες του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, κάτι που φέρεται να έχει επαναλάβει και στο παρελθόν.

Τη στιγμή εκείνη η περιφερειακή σύμβουλος Αλεξάνδρα Μπαλού, τον πλησίασε για να διαμαρτυρηθεί, ενώ προσπαθούσε να επαναφέρει τις αφίσες που ο Θάνος Τζήμερος κατέστρεφε. Τότε εκείνος της επιτέθηκε, χρησιμοποιώντας μάλιστα τις γροθιές του.

Απολύτως απαράδεκτη και καταδικαστέα χαρακτηρίζει η περιφερειάρχης Αττικής την επίθεση του Θάνου Τζήμερου κατά της περιφερειακής συμβούλου. Όπως σημειώνει η Ρένα Δούρου «η κατά της Περιφερειακής Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι απολύτως καταδικαστέα».

Τονίζει επιπλέον, ότι «η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου» και καταλήγει: «Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής».

«Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Θ. Τζήμερος ήταν γνωστός, μέχρι πρότινος, για τις αντικομμουνιστικές, ακροδεξιές και παραληρηματικές δηλώσεις του, με τις οποίες προσπαθούσε εναγωνίως να τραβήξει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Με τη σημερινή, βίαιη επίθεσή του εναντίον της Περιφερειακής Συμβούλου Αττικής Αλ. Μπαλού, ξεπερνά πλέον κάθε όριο, και αποδεικνύει την πραγματική ιδεολογία του. Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος. Είναι αυτονόητη η απερίφραστη καταδίκη τέτοιου είδους φασιστικών συμπεριφορών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του για το περιστατικό ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Θάνου Τζήμερου εξέδωσε και το ΚΚΕ, χαρακτηρίζοντας τον ίδιο φασιστοειδές και τη συμπεριφορά του άθλια και θρασύδειλη. Όπως αναφέρει το ΚΚΕ, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Τζήμερος, αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μαΐου, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο.

«Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα» προσθέτει. Παράλληλα, σημειώνει πως οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με άλλους συμβούλους καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την αποβολή του Τζήμερου από τη συνεδρίαση, όπως και έγινε.

Μιλώντας στο enikos.gr ο Θάνος Τζήμερος δήλωσε για το περιστατικό: «Όπως έχω δηλώσει και άλλη φορά ο δημόσιος χώρος πρέπει να είναι δημόσιος χώρος. Αρνούμαι ένας δημόσιος χώρος να είναι μόνιμο σημείο κομματικών ανακοινώσεων και χώρος αφισοκόλλησης. Σήμερα το απόγευμα, προσερχόμενος στο περιφερειακό Συμβούλιο διαπίστωσα ότι το ΠΑΜΕ είχε κολλήσει και πάλι αφίσες. Όπως και την προηγούμενη φορά έτσι και σήμερα τις ξεκόλλησα και τις πέταξα. Μετά από είκοσι λεπτά ενώ καθόμουν στη θέση μου, παρακολουθώντας τη συνεδρίαση ήρθε κάποιος, δεν τον γνωρίζω, και άρχισε να με προπηλακίζει με ύβρεις και χειρονομίες. Στη συνέχεια, ο ένας έγιναν πολλοί και το μπουλούκι από την πλευρά του ΚΚΕ άρχισε να χειρονομεί, να υβρίζει, να σπρώχνει, να απειλεί και να προπηλακίζει».

«Προσπάθησα να αμυνθώ σπρώχνοντας τους και απωθώντας τους. Δεν ξέρω από πού προκύπτει ότι γρονθοκόπησα κάποια κυρία του Κ.Κ.Ε. Στη συνέχεια σκίζοντάς μου το πουκάμισο και σηκωτό με έσυραν στην έξοδο» πρόσθεσε.

Οι στιγμές μετα τις γροθιές του @ThanosTzimeros στην Αλεξάνδρα Μπαλού. Εξακολουθεί να σκιζει αφίσες και να προκαλεί

Ο Θάνος Τζήμερος προκαλεί συχνά η αλήθεια είναι με τις απόψεις του, μέχρι σήμερα ωστόσο δεν είχε φτάσει σε σημείο να χειροδικήσει και μάλιστα απέναντι σε γυναίκα. Δεν είναι πάντως λίγες οι φορές που ο κατά τ’ άλλα δημοκράτης και φιλελεύθερος πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά!» έχει ζητήσει ακόμη και να τεθεί το ΚΚΕ εκτός νόμου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ανάρτησή του στο facebook το περασμένο καλοκαίρι μέσω της οποίας εξύβριζε χυδαία τον δολοφονημένο από νεοναζί Παύλο Φύσσα χαρακτηρίζοντάς τον «φασίστα» και «κήρυκα του μίσους», πρότεινε να τεθεί το ΚΚΕ (και η Χρυσή Αυγή) εκτός νόμου γιατί δεν σέβεται τους κανόνες του κοινοβουλευτικού.

koutipandoras.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η χώρα μας έχει πρόβλημα διοικήσεως,
    έχει πρόβλημα πολιτεύματος, 45 χρόνια οι δοσίλογοι έχουν φιμωμένο τον λαό. Όποιος κλείνει τα μάτια σε αυτήν την προδοσία,
    γίνεται αυτόματα σύνεργος και προδότης της χώρας του!
    Η χώρα μας είναι ένα τεράστιο κύκλωμα πολιτικής διαφθοράς,
    μπορούμε να το τσακίσουμε μόνο με την συμμετοχή του λαού στα πολιτικά δρώμενα μέσω της ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ
    Να παύσει η παράνομη ολιγαρχία στην χώρα μας, που αντιπροσωπεύεται με συμμορίες κομμάτων, όλοι είναι μια κλίκα, δίνοντας πάσα τον λαό, ο ένας στον άλλο. Αυτό μπορεί να γίνει με μιά πανελλαδική συνέλευση, όλων των θεσμικών εκπροσώπων των 52 νομών της χώρας, όπου με ψήφισμα θα καταργήσουν την παράνομα επιβεβλημένη ολιγαρχία.
    Με ψήφισμα θα δώσουν λαική εντολή στους αρχηγούς του στρατού και τις αστυνομίας, να συλλάβουν όλους τους συμμορίτες δοσίλογους του παράνομου κοινοβουλίου, ώστε ο λαός να πάρει την εξουσία στα χέρια του, μέσω των νόμιμα εκλεγμένων θεσμικών εκπρόσωπων των 52 νομών της χώρας, οι οποίοι θα ασκούν την εξουσία σε τοπικό επίπεδο και σε εθνικό επίπεδο οι αποφάσεις και οι νομοθετήσεις, θα λαμβάνουν χώρο στο κεντρικό κοινοβούλιο του έθνους, με την συμμετοχή όλων των θεσμικών εκπροσώπων της χώρας.
    Τα θεσμικά πρόσωπα, δηλαδή οι εκπρόσωποι των 52 νομών της χώρας,
    θα σχηματίζουν το σώμα του εθνικού κοινοβουλίου, το οποίο θα διευθύνεται με τον πρόεδρο που θα επιλέγουν στις συνελεύσεις.
    Για τα τεχνοκρατικά θέματα, το κοινοβούλιο βοήθεια θα λαμβάνει, απο τα πανεπιστήμια της χώρας μας, τα οποία θα επιστρατευτούν για τις ανάγκες του!
    ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ
    Να οργανωθούμε μέσα στις κοινότητες και στους δήμους, με σύνθημα:
    “ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ”
    Φέρνοντας την πραγματική ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ είναι η μεγαλύτερη επανάσταση που μπορούμε να κάνουμε στην ζωή μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα