Ο Γιώργος Βαρεμένος άρπαξε φωτογραφία από τα χέρια της Άννας Καραμανλή on camera: Δεν ξεκινά καλά η προεκλογική περίοδος

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Έντονη αντιπαράθεση η οποία έφτασε σε ακρότητες και απαράδεκτες σκηνές προεκλογικού “τηλεοπτικού τσακωμού” με έντονα σημάδια φανατισμού, σημειώθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μεταξύ των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Καραμανλή και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου.

Το περιστατικό προκάλεσε αμέσως σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας ήταν καλεσμένοι σε πρωινή εκπομπή, όταν κάποια στιγμή υπήρξε ένταση, με αφορμή το γεγονός ότι η κυρία Καραμανλή εμφάνισε φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα σε θεατρική παράσταση στο “Παλλάς” λίγες ώρες μετά το δυστύχημα του Phantom στην Ανδραβίδα και τον θάνατο του κυβερνήτη και του συγκυβερνήτη.

Η βουλευτής της ΝΔ, συγκεκριμένα, εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τους δύο πιλότους που σκοτώθηκαν στην Ανδραβίδα όταν κατέπεσε το F-4 Phantom και είπε:

«Πάλι καλά που κράτησε ενός λεπτού σιγή ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του στο Περιστέρι», κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως την ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου πιλότου, πήγε σε παράσταση στο θέατρο Παλλάς συνοδευόμενος από τις κυρίες Τσαπανίδου και Σβίγκου.

Έδειξε, μάλιστα, φωτογραφία, λέγοντας: «Αυτή είναι η υποκρισία του κ. Τσίπρα».

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του κ. Βαρεμένου ο οποίος έκανε λόγο για «αθλιότητα», επιχειρούσε να διακόψει τον λόγο της κυρίας Καραμανλή και τελικά  άρπαξε τη φωτογραφία από τα χέρια της, την τσαλάκωσε και την πέταξε.

«Τι θέλουν να πουν, ότι δεν σεβόμαστε το θάνατο των πιλότων; Το δέχεστε αυτό;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους παρουσιαστές της εκπομπής.

Ένας εξ αυτών, ο Δημήτρης Οικονόμου πήρε τον λόγο και του είπε ότι η χειρονομία αυτή σε μια κυρία “δεν είναι ωραία”, ζητώντας να πέσουν οι τόνοι, με τον κ. Βαρεμένο να δηλώνει ότι παίρνει πίσω την χειρονομία. «Προς τιμήν σας» τόνισε η κ. Καραμανλή.

«Τα δέχομαι όλα στο διάλογο εκτός από την αμφισβήτηση του πατριωτισμού του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο κ. Βαρεμένος, με τη βουλευτή της ΝΔ να δηλώνει πως έκανε «πολιτική κριτική».

Ανακοίνωση για το συμβάν μεταξύ Γιώργου Βαρεμένου και Άννας Καραμανλή εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «ακραία σεξιστική επίθεση»

Γ. Βαρεμένος: Δεν υπήρχε κανένα νόημα επιθετικότητας απέναντι στην κ. Καραμανλή – Δεν έκανα χειρονομία στην κ. Καραμανλή

«Δεν υπήρχε κανένα νόημα επιθετικότητας απέναντι στην κ. Καραμανλή. Δεν έκανα χειρονομία στην κ. Καραμανλή, για όνομα του Θεού. Μου έβαζε μπροστά μου τη φωτογραφία, τι να έκανα;» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 και την εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, δίνοντας τη δική του εκδοχή. Με αφορμή το περιστατικό και τη φωτογραφία που έδειχνε η κ. Καραμανλή από την παρουσία Τσίπρα σε θεατρική παράσταση λίγες ώρες μετά τον χαμό των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας έκανε λόγο για «τυμβωρυχία», ενώ διερωτήθηκε, «αν μπορεί να γίνει προεκλογική εκστρατεία πάνω σε φέρετρα» και «αν σεβόμαστε τη θυσία».

Η ανακοίνωση της “Νέας Δημοκρατίας”

«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή!», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση, που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάζοντας το σημερινό επεισόδιο μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, Γιώργου Βαρεμένου και Άννας Καραμανλή, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει:

«Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγνώμη γι’ αυτό».

«Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κυρία Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κυρία Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!

https://hellasjournal.com/2023/02/o-giorgos-varemenos-arpaxe-fotografia-apo-ta-cheria-tis-annas-karamanli-on-camera-den-xekina-kala-i-proeklogiki-periodos-video/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα