Ο Γεραπετρίτης επιβεβαιώνει ανασχηματισμό: Ο πρωθυπουργός θα αποδώσει ευθύνες * Πριν ή μετά τη ΔΕΘ, το ερώτημα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Για την πορεία των εμβολιασμών και το ενδεχόμενο ανασχηματισμού και της απόδοσης ευθυνών για τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, μίλησε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο κ. Γεραπετρίτης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εργαζομένων και στην εστίαση ενώ στην ερώτηση αν πλησιάζει η ώρα της απόδοσης ευθυνών για τις πρόσφατες πυρκαγιές και το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, είπε ότι «αυτονοήτως αποτελεί προνόμιο του πρωθυπουργού ο χρόνος και ο τρόπος του ανασχηματισμού».

Σημείωσε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η αντιπυρική περίοδος και ότι είμαστε στο μέσο των εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα και πως όταν έρθει η ώρα, ο πρωθυπουργός θα αποδώσει ευθύνες και θα προβεί στην όποια ανακατάταξη.

«Το φθινόπωρο θα είναι σημαντικό όχι μόνο για τη διαχείριση των κρίσεων αλλά κυρίως για το μεγάλο μεταρρυθμιστικό ρεύμα», τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης.

Επίσης με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων στα πανεπιστήμια ο υπουργός Επικρατείας έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν ενώ ρωτήθηκε αν θα εφαρμοστεί ο νόμος για την αστυνόμευση των πανεπιστημίων.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε στο στάδιο της πρόσληψης και εκπαίδευσης. Χρειάζεται ειδική εκπαίδευση η οποία όταν ολοκληρωθεί, θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα φύλαξης των πανεπιστημιακών χώρων», απάντησε.

File Photo: Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης στη συνεδρίαση Επιτροπής της Βουλής για το «Επιτελικό Κράτος». ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ο Γεραπετρίτης επιβεβαιώνει ανασχηματισμό: Ο πρωθυπουργός θα αποδώσει ευθύνες * Πριν ή μετά τη ΔΕΘ, το ερώτημα

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα