Ο Α.Δημόπουλος απαγορεύει στον Σ.Τσιτσιπά να μιλάει για τον εμβολιασμό! – «Ο Α.Φάουτσι δεν μιλάει για το τένις»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Σ.Τσιτσιπάς είπε πως δεν θα κάνει το εμβόλιο

Ο καθηγητής Ιατρικής και Πρύτανης του ΕΚΠΑ Θανάσης Δημόπουλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά για τα εμβόλια, τον προέτρεψε να είναι πιο προσεκτικός καθώς έχει με τις επιτυχίες γίνει role model, πρότυπο για πολλά νεαρά άτομα.

Παράλληλα έκανε λόγο για ιδιαίτερα ανησυχητικά δεδομένα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με την επέλαση της μετάλλαξης Δέλτα.

Σχολιάζοντας τις νέες δηλώσεις του Έλληνα τενίστα περί του εμβολιασμού ο κ. Δημόπουλος σχολίασε χαρακτηριστικά ότι πρέπει να είναι προσεκτικός κάποιος όταν κάνει σχόλια για το εμβολιαστικό πρόγραμμα και τόνισε πως ο Φάουτσι, ο επικεφαλής ιατρός για την διαχείριση της πανδημίας στις ΗΠΑ, δεν θα έκανε σχόλια για το τένις.

Ο καθηγητής προφανώς «παρέλειψε» το γεγονός ότι ο Έλληνας τενίστας δεν συμβούλεψε κανέναν να αποφύγει το εμβόλιο, αλλά μίλησε μόνο για τον εαυτό του και το δικαίωμα επιλογής που -τουλάχιστον προς το παρόν- έχει.

«Ο Στέφανος μετά και τις επιτυχίες του στον αθλητικό χώρο, μας έκανε υπερήφανους αλλά ταυτόχρονα απέκτησε την ιδιότητα του role model. Δηλαδή, ενός προτύπου για πολλά νεαρά άτομα, του οποίου οι απόψεις έχουν διαφορετική βαρύτητα» τόνισε.

«Γνωρίζουμε ότι οι νεαρότερες ηλικίες είναι υπεύθυνες όταν δεν έχουν εμβολιαστεί για τη μετάδοση στους μεγαλύτερους, βλέπουμε την κατάσταση της πανδημίας. Πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν κάνουμε σχόλια τα οποία μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά το εμβολιαστικό πρόγραμμα που παρουσιάζει ύφεση και μας ανησυχεί έντονα» πρόσθεσε.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1011258_o-adimopoylos-apagoreyei-ston-stsitsipa-na-milaei-gia-ton

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα