Οταν ο Αλέξης Τσίπρας «αποθέωνε» τη Βενεζουέλα του Μαδούρο: «Παράδειγμα Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης…» [βίντεο]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟ 2013

Οταν ο Αλέξης Τσίπρας «αποθέωνε» τη Βενεζουέλα του Μαδούρο: «Παράδειγμα Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης…» [βίντεο]

Την ώρα που η Βενεζουέλα «φλέγεται» από τις διαδηλώσεις κατά του Μαδούρο, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με την αντιπολίτευση μάλιστα να ζητάει και να παίρνει αρνητική απάντηση από την κυβέρνηση για τη σύγληση της επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας.

Ωστόσο η αντιπολίτευση επιμένει και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως το αυταρχικό καθεστώς της Βενεζουέλας υπήρξε προτεινόμενο πρότυπο ακόμα και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Ενδεικτικό είναι μάλιστα και το βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο η «ομάδα αλήθειας» με τον Αλέξη Τσίπρα το 2013 να αποθεώνει τον Νικολάς Μαδούρο και υποστηρίζει πως η Βενεζουέλα είναι αράδειγμα Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης .

«Βρέθηκα για λίγες ώρες στη μακρινή Βενεζουέλα, εκεί όπου ο λαός της Βενεζουέλας, μαζί βέβαια και με άλλους λαούς της Λατινικής Αμερικής έχουν δημιουργήσει ένα παράδειγμα όχι μόνο για τη Λατινική Αμερική, αλλά για τους λαούς σε κάθε γωνιά του πλανήτη, που αγωνίζονται για δημοκρατία, για κοινωνική δικαιοσύνη και για δικαιώματα», έλεγε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

 

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα