Οργισμένη διάψευση Π.Παναγιωτόπουλου για ρεπορτάζ που τον έφερε να συμπράττει πολιτικά με τον 86χρονο εργολάβο Π.Εμφιετζόγλου

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποφάσισα να συμμετάσχω ως “ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ” στην σύμπραξη Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου όπως, εσφαλμένα γράφει το “Πρώτο Θέμα”.»

Με μία οργισμένη ανακοίνωση ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Κ.Καραμανλή και Α.Σαμαρά, Πάνος Παναγιωτόπουλος, διαψεύδει «οριζοντίως και καθέτως» ρεπορτάζ της φιλοκυβερνητικής εφημερίας «Πρώτο Θέμα» που τον έφερε ως… «συνιστώσα δύναμη» του πολιτικού μορφώματος του 86χρονου εργολάβου δημοσίων έργων, Πρόδρομου Εμφιετζόγλου!

Σε ένα κείμενο το οποίο επιχειρεί να «τσουβαλιάσει» όλες τις ανεξάρτητες δεξιές αντικυβερνητικές φωνές υπό τον… 86χρονο Π.Εμφιετζόγλου, που όπως αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου «έχει φεσώσει τους πάντες», εμφανίζεται ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, πρώην υπουργός τριών υπουργείων (Εθνικής Άμυνας, Εργασίας και Πολιτισμού) και ορκισμένος «καραμανλικός», ως «ακροδεξιός» που τίθεται υπό την πολιτική καθοδήγηση του… 86χρονού Πρόδρομου Εμφιετζόγλου

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του Π.Παναγιωτόπουλου στο FB που έχει τίτλο:  «ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»

«Επειδή στην εφημερίδα “Πρωτο Θεμα” ο συνάδελφος Γ. Ευγενίδης έπεσε θύμα κακού πληροφοριοδότη και σε ο,τι με αφορά αναφέρει ανακριβή στοιχεία, αποκαθιστω την αλήθεια ως εξής: 

1. Δεν είχα και δεν έχω καμία σχέση με την Ακροδεξιά. Εκτός εάν κάποιοι έχουν την (τερατώδη και εξοφθαλμα ανόητη…) άποψη, ότι όποιος διαφωνεί με την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι…”ακροδεξιός”. Όσοι, πραγματικά, ενδιαφέρονται, ας αναζητήσουν τους γνήσιους ακροδεξιούς, που έχουν βαθειές ιδεολογικές ρίζες στον ρατσισμό, στον αντισημιτισμό και στην πολιτική μισαλλοδοξία, σε πρόσωπα τα οποία επέλεξε ο Πρωθυπουργός για Υπουργούς του.

2. “Γεννήθηκα” πολιτικά στην ΟΝΝΕΔ και απέκτησα πολιτική συνείδηση μέσα από τις ιδεολογικές αρχές και θεμελιακές αξίες του Ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι, Καραμανλικος, συνεπής οπαδός του Φιλελευθερισμού, με έντονο Πατριωτικό και Κοινωνικό πρόσημο, υποστηρικτής της Κοινωνικής Οικονομίας της αγοράς και μαχητικος υπερασπιστής των κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

3. Έχω διακριτή παρουσία στον δημόσιο βίο, με συνεπές ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα και έχω μακρά διαδρομή στον κοινωνικό, επιστημονικό και επαγγελματικό στίβο, ως μαχόμενος δικηγόρος και δημοσιογράφος. Δεν έκρυψα ποτέ τις απόψεις μου και δεν τις κρύβω και τώρα: Είμαι απογοητευμένος και θυμωμένος από τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη, που αποδείχθηκε πολύ κατώτερη των προσδοκιών όλων μας, που τον στηρίξαμε στο ξεκίνημά του και-το κυριότερο- κατέληξε να είναι ζημιογόνος για τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.

4. Από το καλοκαίρι του 2022 δημιουργήσαμε μαζί με πολλούς αξιόλογους συμπολίτες μας την Πολιτική Κινηση -Δεξαμενή Σκέψης “ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ”, με προφανή σκοπό να αποτελέσει ισχυρό καταλύτη για την αναδιάταξη των διάσπαρτων δυνάμεων του ευρύτερου Δημοκρατικού, Πατριωτικού και Κοινωνικού χώρου, που δεν συμφωνούν με τις πολιτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν βλέπουν ως εναλλακτική λύση τον ΣΥΡΙΖΑ.

5. Σε αυτό το πλαίσιο, ξεκινήσαμε έναν ευρύτατο δημόσιο διάλογο, με κινήσεις, προσωπικότητες και φορείς, μεταξύ των οποίων οι πρώην Υπουργοί και Βουλευτές της ΝΔ Αθανάσιος Γιαννόπουλος, Σάββας Τσιτουριδης, Νίκος Νικολόπουλος, Αργύρης Ντινόπουλος, Αθανάσιος Νταβλουρος, οι πρώην βουλευτές των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Κατσίκης και Γ. Νταβρης, κορυφαία Καραμανλικά στελέχη όπως ο Νίκος Καραχάλιος και πολλοί άλλοι.

Σε αυτόν τον κύκλο των συνομιλιών συμπεριελήφθησαν και οι επικεφαλής νέων πολιτικών φορέων κ.κ. Πρόδρομος Εμφιετζογλου, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Πάρις Κουρτζίδης.

Σε σχέση με τα αναφερόμενα στο ρεπορτάζ του κ. Ευγενίδη, θέλω να υπογραμμίσω ότι ο διάλογος με το νεοπαγές πολιτικό σχήμα Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου δεν έχει καταλήξει, μέχρι σήμερα, σε καμία συμφωνία και ως εκ τούτου ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποφάσισα να συμμετάσχω ως “ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ” στην σύμπραξη Εμφιετζογλου-Μπογδανου όπως, εσφαλμένα γράφει το “Πρώτο Θέμα”.

Εννοείται, ότι συνεχίζω τις προσπάθειες μου, για να υπάρξει ένα Ενωτικό Εθνικο Ψηφοδελτιο των Δημοκρατικών, Πατριωτικών και Κοινωνικών Δυνάμεων, το οποίο -μακριά από τα άκρα και τους ακραίους- θα εκφράσει την οργή του κόσμου και θα δώσει διέξοδο στις προσδοκίες του για ένα πραγματικά Καλύτερο Αύριο, που αξίζει στην Πατρίδα μας αλλά και σε όλους μας».

Ανάλογες ανακοινώσεις διάψευσης εξέδωσαν και οι επίσης αναφερόμενοι στο ρεπορτάζ πρώην υπουργός Νίκος Νικολόπουλος και ο δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης, που ηγείται το πολιτικού σχήματος που είχε δημιουργήσει ο Γιώργος Τράγκας πριν πεθάνει και αναφέρονται στο ίδιο ρεπορτάζ στο Πρώτο Θέμα ως… «λοχαγοί» και «συνιστώσες δυνάμεις» στο πολιτικό σχήμα του υπέργηρου εργολάβου!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/orgismeni-diapseysi-p-panagiotopoulou-gia-reportaz-pou-ton-efere-na-symprattei-politika-me-ton-86xrono-ypergiro-ergolavo-p-emfietzoglou/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα