Οργιάζουν οι φήμες: Αυτή η καλλονή είναι η ερωμένη του γαμπρού του Ερντογάν -Εμφανίστηκε με μαυρισμένο μάτι 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΠΡΩΗΝ ΜΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ

Mε μηνύσεις απαντά ο γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ στις φήμες που κάνουν τα τελευταία 24ωρα τον γύρο των τουρκικών ΜΜΕ ότι απάτησε την γυναίκα του Έρσα με ένα μοντέλο και πρώην Μις Τουρκία, την Οζγκιέ Ουλουσόι.

Μια φωτογραφία του Αλμπαϊράκ με μαυρισμένο, όπως αναφέρουν Τούρκοι δημοσιογράφοι, μάτι αποτελεί «πειστήριο» της ενοχής του και του γεγονότος ότι ο «άτακτος» γαμπρός του Τούρκου Προέδρου ξυλοκοπήθηκε μέσα στο κότερό του και στη συνέχεια κατέληξε σε νοσοκομείο.

Η φωτογραφία του Μπεράτ Αλμπαϊράκ με το μαυρισμένο μάτι έδωσε τροφή στις φήμες για ξυλοδαρμό του ως αντίποινα για εξωσυζυγικό παραστράτημα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πρώην Μις Τουρκία Οζγκιέ Ουλουσόι / Φωτογραφίες: Instagram

Το «σκάνδαλο» ήρθε στο φως λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Κωνσταντινούπολη για τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές,με τον γαμπρό του Ερντογάν να ανεβάζει στο λογαριασμό του στο Twitter ως απάντηση στα περί εξωσυζυγικού παραστρατήματος μια φωτογραφία με τη γυναίκα του Έρσα, τον γιο και την κόρη του – φωτογραφία που κοινοποιήθηκε και στο πρακτορείο Anadolu- και τη λεζάντα: «Η καλλιτέχνιδα της οικογένειάς μας, πνευματώδης και αφελής, η Mahinur μας, αποφοίτησε από το δημοτικό σχολείο. Η οικογένεια απαιτεί αγάπη, πίστη και συμπόνια. Μια εικόνα μιας ευτυχισμένης οικογένειας δίνει πόνο σε εκείνους που δεν το γνωρίζουν αυτό».

Αλλά καθώς δεν καταλάγιασαν πλήρως οι φήμες ο Αλμπαϊράκ κατέθεσε μήνυση ζητώντας να αποσύρουν όλες τις σχετικές αναφορές τα μίντια, ενώ τη δική της απάντηση έδωσε με ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram η «πέτρα του σκανδάλου», η διάσημη στην Τουρκία παρουσιάστρια Οζγκιέ Ουλουσόι, όπου αναφέρει: «το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι μια καθαρή συνείδηση. Όπως πάντα, θα ξεπεράσω μαζί με την οικογένειά μου, τα αγαπημένα μου πρόσωπα και τους φίλους όλες τις αδικίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Οι φήμες είχαν φουντώσει κι από μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στις 22 Ιουνίου στο Facebook και φέρεται να δείχνει τον Αλμπαϊράκ με το ερκηκτικό μοντέλο σ’ ένα γιοτ, αλλά σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ πρόκειται για ρετουσαρισμένο ενσταντανέ μιας φωτογραφίας του 2017 που δείχνει την διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Selena Gomez με τον αγαπημένο της, επίσης τραγουδιστή Abel Makkonen Tesfaye, γνωστό ως The Weeknd.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/apatise-o-gampros-toy-erntogan-ti-gynaika-toy-me-entyposiako-montelo

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα