Οργιάζει ο «μιντιακός πόλεμος» της Τουρκίας που εμφανίζει τις Οινούσσες ως κατεχόμενο νησί

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αποκαλούν τις Οινούσσες Κoyun

Οργιάζει ο «μιντιακός πόλεμος» της Τουρκίας που εμφανίζει τις Οινούσσες ως κατεχόμενο νησί

Εμμένοντας στις προκλητικές και ανιστόρητες διεκδικήσεις τους, οι Τούρκοι εμφανίζουν τις Οινούσσες ως δικό τους νησί, στο οποίο η Ελλάδα έχει, παράνομα, εγκαταστήσει στρατιωτική φρουρά, δηλαδή τα κατέχει.

Ονομάζοντας το νησί Koyun, χαρακτηρίζουν «καταληψίες» τους έλληνες στρατιώτες και βάζουν στο στόχαστρό τους και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αλκιβιάδη Στεφανή, που πρόσφατα επιθεώρησε τη φρουρά.

Προσπαθώντας να καλλιεργήσουν το ανθελληνικό και εθνικιστικό ακροατήριο του Ερντογάν, τα τουρκικά ΜΜΕ που έχουν επιδοθεί σε ένα πρωτοφανή «μιντιακό πόλεμο», τονίζουν πως ο ΑΓΕΣ «επισκέφτηκε τουρκικό νησί, χωρίς να τον εμποδίσει κανείς και ύψωσε την ελληνική σημαία».

trefstr2

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας sozcu.com.tr, αναφέρει ότι ο Αρχηγός ΓΕΣ «επισκέφτηκε, χωρίς να τον εμποδίσει κανείς, τουρκικό νησί και ύψωσε την ελληνική σημαία».

Επιπλέον κάνει λόγο για «18 νησιά που παραχώρησε η Τουρκία στην Ελλάδα» θέλοντας να υπονοήσει πως η τουρκική ηγεσία δεν έκανε τίποτα τα προηγούμενα χρόνια για να αποτρέψει την «κατάληψη» των νησιών αυτών από την Αθήνα.

Στο ίδιο δε πλαίσιο προσθέτει: «Ο Στεφανής στις 19 Φεβρουαρίου, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα εμπόδιο, επισκέφθηκε το νησί Κoyun της Σμύρνης, και πόζαρε κάτω από την ελληνική σημαία μαζί με τους καταληψίες Έλληνες στρατιώτες

http://www.newsbeast.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα