Οργή και σάλος! Ποιά είναι η δικηγόρος, που έκανε… «προσευχές και βουντού», για να καούν η Εκάλη και το Καστρί και να… «πέσει αυτή η άχρηστη κυβέρνηση»; Πριν από ένα χρόνο γιόρταζε μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο στο ΥΠΕΘΑ!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Cyber bulling δέχεται η δικηγόρος Σταυρούλα Τομαρά η οποία “προσευχόταν” να καεί η Εκάλη και το Καστρί.

Μία ημέρα μετά την προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε σε βάρος της από την Εισαγγελική Αρχή αλλά και την πειθαρχική δίωξη που της ασκήθηκε από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, η δικηγόρος δέχεται απειλές κατά της ζωής της.
Για το λόγο αυτό έκανε δημόσια δήλωση σήμερα, Κυριακή προς τα Μέσα Μαζική Ενημέρωσης και την Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, αναφέροντας:

“Συνεπεία της υποκινούμενης δημοσιότητας που δόθηκε στο σχόλιο μου στο Τουίτερ και της παράλληλης αναίτιας και καταχρηστικής δημόσιας καταδίκης του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, του οποίου είμαι και ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΖΩΗΣ.

Επειδή οι παραπάνω καταχρηστικές ενέργειες τόσο των ΜΜΕ όσο και του ίδιου του νομικού προσώπου του ΔΣΑ έχουν επιφέρει ήδη άμεσες ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ, ενημέρωνω δημόσια ότι θα κινηθώ δια της νομίμου οδού κατα παντός υπευθύνου.

Η καταγγελία της δικηγόρου εστάλη στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, στις αρμόδιες Διευθύνσεις του Αρχηγείου της Αστυνομίας, στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, στην Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων και στα ΜΜΕ.

Ως προς την ουσία του επίμαχου tweet στο οποίο ανέφερε: «Εγώ κάνω προσευχή και βουντού να καούν και η Εκάλη και το Καστρί γιατί μόνο έτσι θα πέσει αυτή η άχρηστη κυβέρνηση», η Σταυρούλα Τομαρά έδωσε διευκρινίσεις, επισημαίνοντας:

“Παρερμηνεύτηκε το νόημα της ανάρτησης μου. Ήταν μεταφορικό. Η αναφορά σε Εκάλη και Καστρί αφορούσε τόπους που τυγχάνουν επιλεκτικής αστυνόμευσης, φύλαξης και πυροπροστασίας λόγω πολιτικών επιρροών και όχι λόγω θεσπισμένων κριτηρίων αξιολόγησης/επικινδυνότητας».

Τα γενέθλια με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο
Εξάλλου, σε άλλη ανάρτηση της στο Facebook, η δικηγόρος διευκρινίζει ότι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ αλλά ακομμάτιστη.

Μάλιστα κοινοποίησε περυσινή ανάρτηση φωτογραφίας στο Facebook στην οποία φαίνεται πως πέρασε τα γενέθλια της στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μαζί με τον υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο.
Δείτε την επίμαχη φωτογραφία

Η καταγγελία της δικηγόρου για το Μάτι και τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς
Υπενθυμίζεται πως η Σταυρούλα Τομαρά είχε υπερασπιστεί τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που είχαν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα.
Με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, σε άλλη ανάρτηση της κατήγγειλε πως κατά την φονική φωτιά στο Μάτι, είχε κλείσει η λεωφόρος Μαραθώνα για να περάσουν τα τζιπ που μετέφεραν τους Τούρκους στρατιωτικούς από εγκαταστάσεις του Αγίου Ανδρέα.
Επίσης, σε άλλη ανάρτηση της η κυρία Τομαρά ζητά δημόσια να την καλέσει Εισαγγελέας για να εξηγήσει γιατί έκλεισε η λεωφόρος και εγκλωβίστηκαν οι 102 νεκροί στο Μάτι.
Διαβάστε την ανάρτηση-καταγγελία της δικηγόρου

Για αυτές τις αναρτήσεις δεν καλείται να καταθέσει η κυρία Τομαρά, παρά μόνο για την… εμπρηστική της δήλωση για την Εκάλη και το Καστρί.
Και όμως οι άλλες αναρτήσεις φαίνεται πως “καίνε” πολλούς άλλους εμπλεκόμενους της κρατικής μηχανής…

https://europost.gr/orgi-salos-poia-dikigoros-poy-ekane-proseyches-voyntoy-na-kaoyn/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα