Ολλανδία: Κατέληξε ο δημοσιογράφος Πέτερ Ντε Βρις, ο οποίος είχε δεχτεί πυροβολισμούς

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο Ολλανδός δημοσιογράφος που πυροβολήθηκε στο κέντρο του Άμστερνταμ.

Ο λόγος για τον διάσημο αστυνομικό ρεπόρτερ Πέτερ Ντε Βρις, γνωστό για τις έρευνες του που έχουν φέρει στο φως εγκλήματα του ολλανδικού υποκόσμου.

Ο διάσημος ολλανδός δημοσιογράφος, ειδικευμένος σε υποθέσεις ποινικής φύσης, ο οποίος είχε δεχθεί επανειλημμένα απειλές κατά της ζωής του, τραυματίστηκε βαριά από σφαίρες το βράδυ της 6ης Ιουλίου στο Άμστερνταμ, όπου έγινε στόχος επίθεσης.

Ο Πέτερ Ρ. ντε Βρις τραυματίστηκε από σφαίρες σε δρόμο στο κέντρο του Άμστερνταμ περί τις 19:30 (τοπική ώρα· 20:30 ώρα Ελλάδας), καθώς έβγαινε από το στούντιο ενός τοκ σόου στο οποίο είχε προσβληθεί. Εννιά μέρες μετά υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο δημοσιογράφος και τηλεοπτικός παρουσιαστής, 64 ετών, είναι προσωπικότητα γνωστή στην Ολλανδία για τον ρόλο που έχει διαδραματίσει σε υποθέσεις εγκλημάτων. Εμφανιζόταν συχνά στον ρόλο εκπροσώπου θυμάτων ή στον στενό κύκλο μαρτύρων-κλειδιών. Έχει δεχθεί αρκετές φορές απειλές κατά της ζωής του στην καριέρα του.

Ο Ντε Βρις είχε κερδίσει το 2008 ένα διεθνές βραβείο Emmy στην κατηγορία επικαιρότητας για τις έρευνες του στην υπόθεση εξαφάνισης της εφήβου Νάταλι Χολογούεϊ στην Αρούμπα το 2005.

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα