Οι τουρκικές Αρχές συνέλαβαν τον μακελάρη της επίθεσης στο κλαμπ Reina [εικόνες]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
makldf456ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

Οι τουρκικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν τον δράστη της επίθεσης στο κλαμπ Reina.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι Ουζμπέκος, ονομάζεται Abdulgadir Masharipov και συνελήφθη από τους άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας σε σπίτι φίλου του στην Κωνσταντινούπολη, μαζί με τον 4χρονο γιο του.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, πρόκειται για μέλος του Ισλαμικού Κράτους το οποίο οι Αρχές παρακολουθούσαν από την επόμενη της επίθεσης.

Να σημειωθεί ότι οι τουρκικές αρχές είχαν συλλάβει και κρατούσαν την σύζυγό του χωρίς να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της.

Ο Ουζμπέκος θα οδηγηθεί στα γραφεία της ασφάλειας στην Κωνσταντινούπολη, για να κρατηθεί υπό δρακόντεια μέτρα και να ανακριθεί προκειμένου να ομολογήσει τις πράξεις του και να κατονομάσει πιθανούς συνεργάτες του.

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Twitter μετά την σύλληψή του

 C2UoBJPXEAAXYAE

Συνήφθη και ο φίλος του, στο σπίτι του οποίου έμενε ο μακελάρης

C2UoPe3WgAMmxOC
C2UsZRHWQAAo9qc

Σύμφωνα με τις πηγές της Αστυνομίας που επικαλούνται τουρκικά ΜΜΕ, ο Μασαρίποφ παραδέχθηκε στις αστυνομικές αρχές ότι εκείνος ήταν που είχε διαφύγει σε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας την περασμένη εβδομάδα, σε συγκρότημα κατοικιών, μαζί με τον 4 ετών γιο του. Η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή, αλλά ο Ουζμπέκος τρομοκράτης κατάφερε να διαφύγει, πριν την πραγματοποίηση της εισβολής στις κατοικίες, από τις οποίες συνελήφθησαν δεκάδες άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι την παραμονή Πρωτοχρονιάς ένας άνδρας είχε σκορπίσει τον θάνατο στο κλαμπ «Reina» της Κωνσταντινούπολης σκοτώνοντας 39 ανθρώπους.

Πηγή: Οι τουρκικές Αρχές συνέλαβαν τον μακελάρη της επίθεσης στο κλαμπ Reina [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/313476/oi-toyrkikes-arhes-synelavan-ton-makelari-tis-epithesis-sto-klamp-reina-eikones#ixzz4VzG9TjXI

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όπως και το Καλάσνικοφ έγινε brand name, έτσι και το ονοματάκι αυτής της μούρης θα γίνει συνώνυμο βασανιστηρίων νέας τεχνολογίας lol.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα