Οι τζιχαντιστές πετούν από τις ταράτσες τους Ιρακινούς γκέι

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 



isis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τζιχαντιστές του ISIS, την Τετάρτη σκότωσαν έναν νεαρό  Ιρακινό από την ταράτσα ενός υψηλού κτηρίου με την κατηγορία ότι είναι ‘ομοφυλόφιλος’.

Ο 17χρονος  Ντίβαν αλ Χίσμπα, συνελήφθη από τζιχαντιστές του  ISIS, που κάνουν χρέη αστυνομίας στην πόλη της Μοσούλης, με το πρόσχημα ότι ήταν ‘ομοφυλόφιλος’.

«Σύρθηκε με βαναυσότητα στην κορυφή ενός κτηρίου, μπροστά από ένα πλήθος ανθρώπων στη Μοσούλη, στο κέντρο της πόλης», όπως ανέφεραν τοπικές πηγές στο ‘Ara News’.

Το ISIS κυκλοφόρησε φωτογραφίες από την πτώση του 17χρονου που δείχνουν να τον σπρώχνουν  από την ταράτσα.

Η αποτρόπαια αυτή πράξη έγινε κατόπιν απόφασης του Δικαστηρίου της Σαρία, που έλεγε ότι κάθε γκέι άντρας θα ρίχνεται στο έδαφος από την κορυφή ενός κτηρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα τρία τελευταία χρόνια, η εξτρεμιστική ομάδα έχει πετάξει από τις ταράτσες δεκάδες ομοφυλόφιλους άντρες στις περιοχές που ελέγχει τόσο στη Συρία όσο και στο Ιράκ.

Ο ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , Μουζάφαρ αλ Μπέρο, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι «προφανώς η τζιχάντ ομάδα  δεν θα σταματήσει αυτές τις φρικαλεότητες όσο ελέγχει πόλεις και χωριά στη Συρία και το Ιράκ και κατατρέχει τους πολίτες των περιοχών αυτών».

http://www.echedoros-a.gr

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα