Οι τελευταίες λέξεις του Κιμ Γιονγκ Ναμ πριν ξεψυχήσει: «Πονάει πολύ, με ψέκασαν»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ 15 ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ

Ανατριχιαστικές είναι οι τελευταίες στιγμές του Κιμ Γιονγκ Ναμ, ετεροθαλούς αδελφού του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.

Οπως περιγράφει η εφημερίδα China Press μόλις δέχθηκε την επίθεση με ισχυρή δόση δηλητηρίου, στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, ο Κιμ Γιον Ναμ κατάφερε να περπατήσει για περίπου 15 μέτρα. Πλησίασε ένα γκισέ και είπε στην υπάλληλο: «Πονάει πολύ. Πονάει πολύ. Με ψέκασαν με υγρό».

Αμέσως μετά, ο 46χρονος αδελφός του ηγέτη της Βόρειας Κορέας κατέρρευσε με βογκητά και ξεψύχησε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Πηγή: Οι τελευταίες λέξεις του Κιμ Γιονγκ Ναμ πριν ξεψυχήσει: «Πονάει πολύ, με ψέκασαν» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/319960/oi-teleytaies-lexeis-toy-kim-giongk-nam-prin-xepsyhisei-ponaei-poly-me-psekasan#ixzz4Z0IanmlW

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Ναζισμος-φασισμος ,η, ο κομμουνισμος διδαξε τετοιες μεθοδους εξοντωσης των επικινδυνων αντιπαλων ,η, διαδοχων των δικτατορων τους . Καπως ετσι δεν ”πηγε” και ο Τροσκυ;;; Ιδου η απορια . Δεκτες οι απαντησεις, ιστορικες η, μυθοστορηματικες, απο φιλους και των δυο …ισμων .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα