Οι πολίτες να διαβάσουν με προσοχή και να κάνουν αυτοκριτική για τις επιλογές τους – Διαβάστε σε τι άτομα παρέδωσαν τη χώρα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 imagehandler-16

Ζωή και Ραχήλ, μια φιλία που δεν υπάρχει πια… 

Πολιτικό «ξεκατίνιασμα» Ζωής – Ραχήλ για «οφίκια» και «νταβατζήδες» Στην Πλεύση Ελευθερίας δεν μοιράζουμε οφίκια, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Φτιάχνετε νόμους για να βγαίνουν δολοφόνοι, παιδεραστές και κακούργοι από την φυλακή, απάντησε η Ραχήλ Μακρή 
Σε πολιτικό «ξεκατίνιασμα» έχει πλέον εξελιχθεί μια από τις πιο πολυσυζητημένες πολιτικές – και όχι μόνο – φιλίες των τελευταίων ετών.  Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Ραχήλ Μακρή από πρώην «συντρόφισσες» τόσο στον αγώνα, όσο και στην Πλεύση Ελευθερίας, το κόμμα που ίδρυσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, βρίσκονται στα μαχαίρια και ανταλλάσσουν βαριές εκφράσεις.
 Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η Ραχήλ Μακρή ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την Πλεύση Ελευθερίας, όπου άλλωστε ο ρόλος της ήταν ιδιαίτερα περιορισμένος και όχι προβεβλημένος όπως θα περίμενε κανείς κρίνοντας από τις κοινές εξόδους της με την πρόεδρό της, που έδειχναν, αν μη τι άλλο, μια στενή φιλία.

Μιλώντας μάλιστα στον Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή του «Όλα Ξεκόλλα», η Ραχήλ Μακρή είχε εξηγήσει πως «η Ζωή με κάλεσε και ζήτησε τη βοήθειά μου αλλά στην πορεία αποδείχθηκε ότι είχε άλλες σκέψεις από τις δικές μου για το νέο φορέα που πρέπει να δημιουργηθεί. Είναι μια μονοπρόσωπη ΕΠΕ και όχι ένα κόμμα».

Είχε αφήσει μάλιστα και τότε υπονοούμενα για τη δημοσκοπική καταγραφή της Πλεύσης Ελευθερίας λέγοντας ότι «κι εγώ αν είχα τη μαμά μέσα στα μίντια θα έπαιρνα διψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις. Εγώ είμαι η Μακρή η κόρη του εργάτη. Πάντα έτσι συμβαίνει με τους Παπανδρέου και τους Καραμανλήδες και τους Μητσοτάκηδες».

Η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ήρθε πρόσφατα, με συνέντευξη που έδωσε στον Σκάι. Σχολιάζοντας την αποχώρηση της Ραχήλ Μακρή από το κόμμα, δήλωσε πως «διαχώρισε την πορεία της», κατηγορώντας την παράλληλα πως ζητούσε «καρέκλα», καθώς όπως είπε, «στην Πλεύση Ελευθερίας δεν μοιράζουμε οφίκια, μοιράζουμε ευθύνες και καθήκοντα».

Η Ραχήλ Μακρή σήκωσε το γάντι και μέσω του προφίλ της στο facebook αναφέρθηκε με βαριές κουβέντες στην πρώην, πλέον, φίλη της: «Είσασταν απασχολημένη με το να ζητάτε καρέκλες και οφίκια και να φτιάχνετε νόμους για την κατάργηση της ασέλγειας ανηλίκων και για να βγαίνουν δολοφόνοι, παιδεραστές και κακούργοι από την φυλακή».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή: 
«Εγώ κυρία μου δεν διαχώρισα την θέση μου. Αποχώρησα καταθέτοντας και καταγγέλλοντας τις πρακτικές νταβατζήδων που μαζέψατε στο μόρφωμα σας και την έλλειψη πολιτικής.
Το δικό μου έργο απέναντι στους νταβατζηδες και τους χορηγούς είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της βουλής και της αντιτρομοκρατικής όταν με απειλούσαν με την ζωή μου και των παιδιών μου και έσπαγαν βουλευτικά αυτοκίνητα.
Το δικό σας που ακριβώς είναι;
Ξέχασα είσασταν απασχολημένη με το να ζητάτε καρέκλες και οφίκια και να φτιάχνετε νόμους για την κατάργηση της ασέλγειας ανηλίκων και για να βγαίνουν δολοφόνοι, παιδεραστές και κακούργοι από την φυλακή.
Δεν ξέρω σε ποιες καρέκλες αναφέρεστε ακριβώς, αλλά αυτές που κάθεστε στα γραφεία σας είναι δικές μου κι εγώ τις αγόρασα με κόπο και σκληρή δουλειά και οχι από τα χαρτζιλίκια των 200.000€».
Πρώτο Θέμα

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα