Ξύλο και χημικά -Φοιτητές και ΑΝΤΑΡΣΥΑ προσπάθησαν να εισβάλουν στη Βουλή [εικόνες & βίντεο]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
Ξύλο και χημικά έξω από τη Βουλή / Intimenews: ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας του ΠΑΜΕ εναντίον του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα που συζητείται στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, στις 14:00 μία ομάδα διαδηλωτών που συμμετείχε στην πορεία του ΠΑΜΕ, φοιτητές και μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προσπάθησαν να εισβάλουν στο Κοινοβούλιο από την πλευρά του Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ωστόσο, αστυνομικοί (δυνάμεις ΥΜΕΤ) τους εμπόδισαν και ήρθαν στα χέρια με τους διαδηλωτές, κάνοντας μάλιστα χρήση χημικών για να τους απομακρύνουν από το σημείο.

Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια μπροστά στη Βουλή.

Από την Ομόνοια ξεκίνησε η πορεία του ΠΑΜΕ κατά του πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή. Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν περισσότερα από 8.000 άτομα.

Λόγω της πορείας έκλεισαν κεντρικοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία και ασφυξία στους πολίτες, καθώς σήμερα απεργούν και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Το ΠΑΜΕ έχει απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να πάρουν μαζικά, μαχητικά, αποφασιστικά μέρος στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις που έχουν κηρύξει Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και δεκάδες συνδικάτα.

Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν στις 12 στην Αθήνα, την ίδια ώρα στον Πειραιά και στις 11 π.μ. στο Λαύριο, στο Άγαλμα Μεταλλωρύχων.

Βίντεο από την πορεία του ΠΑΜΕ:

Κουτσούμπας: Τους έχουμε ήδη προειδοποιήσει: έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες

«Τους έχουμε ήδη προειδοποιήσει: έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες. Και η τροπολογία, ο νόμος, για την κατάργηση ουσιαστικά του δικαιώματος στην απεργία και οι πλειστηριασμοί ακόμα και πρώτης κατοικίας και όλα τα άλλα αντεργατικά μέτρα που περιέχονται σε αυτό το αισχρό πολυνομοσχέδιο θα μείνουν όλα ανενεργά, θα καταργηθούν στην πράξη από το ίδιο το λαϊκό κίνημα μέχρι την οριστική κατάργησή τους από την ταξική πάλη από την λαϊκή συμμαχία» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, στην απεργιακή συγκέντρωση, εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών και σωματείων στην Ομόνοια.
«Έτσι λοιπόν συνεχίζουμε κάθε μέρα δυναμικά, αγωνιστικά, ταξικά γιατί μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει μπροστά ο λαός μας» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.

Προηγήθηκε συγκέντρωση συλλογικοτήτων στα Προπύλαια.

Πηγή: Ξύλο και χημικά -Φοιτητές και ΑΝΤΑΡΣΥΑ προσπάθησαν να εισβάλουν στη Βουλή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα