Ξεχειλίζει η οργή πατέρα που έχασε τον γιο του: «Ήρθε η ΠτΔ και πετούσε λουλούδια στα καμένα βαγόνια λες και ήταν σε μπουζουξίδικο»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Υπάρχει ακόμα κυβέρνηση στην Ελλάδα μετά από 100 παιδιά σκοτωμένα;»

Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών που δυόμιση ημέρες μετά την τραγωδία των Τεμπών που έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε 57 άτομα, στέκουν εκεί περιμένοντας ένα νέο για την τύχη των δικών τους ανθρώπων, των παιδιών τους που ακόμα αγνοούνται. 

Ο πατέρας του 26χρονου Τάσου Ασλανίδη, περιμένει να μάθει τι έγινε ο γιος του που επέβαινε στο «τρένο του τρόμου».

Τα δάκρυα έχουν στερέψει και αναζητά ευθύνες από μια κυβέρνηση του «πάμε κι όπου βγει», των «σάπιων τρένων» που έφερνε η Hellenic Train και ενέκρινε, του ανύπαρκτου δικτύου τηλεδιοίκησης που θα εγκαινίαζε στην Θεσσαλονίκη ο Κ.Μητσoτάκης. Αναζητά δικαίωση έστω και μετά θάνατον.

Ο γιος του γύριζε στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα όπου είχε πάει να γνωρίσει τους γονείς της κοπέλας του, επειδή τον Σεπτέμβριο θα φεύγανε για την Ισπανία, την Ανδαλουσία για ένα καλύτερο αύριο. Για να μην μείνει στην Ελλάδα των 600 ευρώ. Αντ’αυτού θάψανε για πάντα τα όνειρά τους.

Τον είχε πάρει κιόλας τηλέφωνο να τον ενημερώσει πως το τρένο είχε καθυστερήσει και πως τους είχαν πει πως θα τους αποζημιώσει η εταιρεία.

Τα λόγια του καταπέλτης. 

«Ήταν λεβέντης. Δεν αξίζουν τα παλικάρια συλλυπητήρια. Και είναι ακόμα αγνοούμενος» 

«Ούτε στο Αφγανιστάν να τα είχαμε στείλει τα παιδιά μας. Πήγε φαντάρος, τίμησε την πατρίδα, σπούδασε και σκοτώθηκε γιατί οι πολιτικοί μας είναι εδώ για να τσεπώνουν μαζί με τους διαχειριστές του ΟΣΕ» είπε ο πατέρας και πρόσθεσε:

«Σκοτώσανε τα παιδιά μας και τώρα βγαίνουν και μας λένε διάφορα. Δεν ντρέπονται λιγάκι; Είμαστε εδώ δυόμισι μέρες και περιμένουμε και ακόμα το παιδί είναι αγνοούμενο. Που είμαστε; Σε πόλεμο; Σε πόλεμο είμαστε; Ήρθε η πρόεδρος της Δημοκρατίας και πετούσε λουλούδια στα καμένα βαγόνια, σε μπουζουξίδικο ήταν; Ήρθε ο άλλος και έδινε αίμα και χαζογελούσε στη Λάρισα; Όλοι ανύπαρκτοι είναι! Να παραιτηθούν!».

«Κλείστε τον ΟΣΕ να μην χαθούνε άλλα παιδιά».

https://www.pronews.gr/pronews-tv/ksexeilizei-i-orgi-patera-pou-exase-ton-gio-tou-irthe-i-ptd-kai-petouse-louloudia-sta-kamena-vagonia-les-kai-itan-se-mpouzouksidiko/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα