«Ξεσπά» νοσηλεύτρια στον Ευαγγελισμό: «Είναι εγκληματικό – Η αλήθεια δεν είναι αυτή που σας δείχνουν τα κανάλια»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Φέρτε πίσω τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς»

Η κατάσταση στον Ευαγγελισμό είναι τραγική, καθώς οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί νοσούν με Covid-19 και το ήδη «τσακισμένο» ΕΣΥ βρίσκεται πλέον υπό κατάρρευση. 

Η νοσηλεύτρια, Βούλα Φραντζεσκάκη, η οποία εργάζεται σε κλινική Covid στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ξέσπασε και δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο TikTok βίντεο με τα οποία αφήνει αιχμές για την κυβέρνηση και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την πανδημία.

«Η κατάσταση είναι τραγική, είναι λες και είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη», τονίζει μεταξύ άλλων η νοσηλεύτρια και στέκεται στην απομάκρυνση ανεμβολίαστων συναδέλφων της από το νοσοκομείο, καθώς όπως αναφέρει έχουν μείνει μόλις δύο νοσηλευτές για τόσους νοσηλευόμενους σε κλινική ΜΕΘ, διότι οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί κολλάνε από τους ασθενείς, οι οποίοι έχουν μεγάλο ιικό φορτίο.

«Όλο είναι παράλογο, ζω το θέατρο του παραλόγου, άλλα ζούμε, άλλα βγαίνουν έξω. Ακούω και κάτι απόψεις που με σοκάρουν. Τελείως διαφορετική εικόνα δείχνουν τα κανάλια προς τα έξω», ενώ σημειώνει πως οι προϊστάμενοι αδιαφορούν για την τραγική κατάσταση, απαντώντας σαν πολιτικοί στις εκκλήσεις της. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά ότι ζήτησε να έρθουν πίσω οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί και η διοίκηση του νοσοκομείου απάντησε με το… «δεν τους θέλουμε».  

Η νοσηλεύτρια στέκεται εκ νέου στους 7.000 υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας και ζητά να επιστρέψουν άμεσα πίσω, καθώς όπως λέει «είμαστε μόνοι μας και η απάντηση του Μητσοτάκη είναι ότι το ίδιο είναι να διασωληνώνετε έναν ασθενή στον όροφο και το ίδιο στην εντατική, όχι δεν είναι, οι άνθρωποι πεθαίνουν και θα συνεχίσουν να πεθαίνουν έτσι όπως είναι η κατάσταση και εμάς δεν μας ακούει κανένας».  

Δείτε όσα είπε στα βίντεο: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.pronews.gr/ygeia/1046719_xespa-nosileytria-ston-eyaggelismo-einai-egklimatiko-ferte-piso-toys-anemvoliastoys

 

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πως να πείσεις για την αλήθεια των λεγομένων σου ,ή, των διακινουμένων σου ως ιστότοπος ,όταν τοποθετείς ως επικεφαλίδα και ”πλασάρεις” το ”ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ” , οι οποίοι ”εν καρώ πολέμου” εγκατέλειψαν -όπως οι χιλιαστές και οι ”ειρηνόφιλοι” δεν θέλουν να πάρουν όπλα και να πολεμήσουν- τους χιλιάδες ασθενείς από την πανδημία;;;,
    Αυτό σε πραγματικό πόλεμο είναι εσχάτη προδοσία, με πολλές ποινές και όχι μόνο με αφαίρεση μισθού, όπως ισχύει τώρα για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα