Ξεπέρασε πάλι κάθε όριο ο Αμβρόσιος: Κομμουνιστοσυμμορίτες Τσίπρας και Μπελογιάννης

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Με ανάρτησή του στο ιστολόγιό του, ο Αμβρόσιος εξαπέλυσε χυδαία επίθεση εναντίον του Νίκου Μπελογιάννη, του κομμουνισμού και κατά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για την απόφαση να δημιουργηθεί το ομώνυμο μουσείο στην Αμαλιάδα.

Με τίτλο «Τιμήθηκε ένας αρχιδολοφόνος των Ελλήνων», ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος αναφέρει όλους εκείνους του λόγους, που κατά τη γνώμη του, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπερεπε να έχει δημιουργήσει το μουσείο Μπελογιάννη.

«Ο χωρίς τη Γραβάτα της αξιοπρέπειας πρωθυπουργός του κόμματος «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», βρήκε το χρόνο για να μεταβεί στην Αμαλιάδα, προκειμένου να παραστεί στα Εγκαίνια του Μουσείου ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, του γνωστού μεγαλοαγωνιστού Κομμουνιστο-Συμμορίτη, πράκτορος των Σοβιετικών Μπολσεβίκων και άρα προδότη της Πατρίδος μας, σφαγέα των Ελλήνων αδελφών του κατά την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου!» γράφει, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης.

“Η συντηρητική πολιτική παράταξη, προκειμένου να λησμονηθούν τα πάθη μιάς θλιβεράς περιόδου εθνικού διχασμού, μετονόμασε τον Συμμοριτοπόλεμο και του έδωσε το όνομα «Εμφύλιος» πόλεμος. Δεκαετίες αργότερα οι θεωρητικοί της αριστερής κουλτούρας αποφάσισαν να ξύσουν πληγές και να ξαναφέρουν τη σκέψη μας σε εκείνα τα δίσεκτα χρόνια!

Άρα οι κομμουνιστοσυμμορίτες, οι «κατσαπλιάδες», όπως ήσαν γνωστοί καί όπως ήσαν καθιερωμένοι στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού, δεν αξίζουν της ανοχής μας και της λήθης μας! Και δεν αξίζουν, διότι από θέση ισχύος σήμερα, ως Κυβέρνηση της αριστεράς κουλτούρας, επαναφέρουν την Ελληνική Κοινωνία σε εκείνα τα μαύρα χρόνια, όταν τραγούδι των Συμμοριτών ήταν το γνωστό σε εμάς τους παλαιοτέρους σε ηλικία «ο αδελφός τον αδελφό να σκοτώνει»!!!! Ο Πρωθυπουργός με τον πιο προκλητικό τρόπο και από θέσεως ισχύος επαναφέρει την Ελληνική Κοινωνία μερικές δεκαετίες πίσω, στην εποχή 1944-1949″.

Πηγή: left.gr 

spot_img

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τι να πει κανεις. αμβροσιος και σεραφειμ πειραιως κανουν ο τι μπορουν για να απομακρυνουν κοσμο απο την εκκλησια. κι οχι τοσο για οσα λενε αλλα για το υφος . καθαροι ταλιμπαν. ελεος. δεν καταλαβαινουν οτι ετσι εμεις οι πιστοι δεν μπορουμε να υπερασπιστουμε την πιστη μας?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα