Ν. Κεραμέως: Αποτρόπαια η εικόνα από τον προπηλακισμό του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αποτρόπαια χαρακτήρισε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως την εικόνα του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που κυκλοφόρησε σήμερα από την εισβολή κουκουλοφόρων στο γραφείο του.

«Η Κυβέρνησή μας αποκατέστησε το άσυλο στην πραγματική του έννοια, προβλέποντας την αυτεπάγγελτη επέμβαση των αρχών για κάθε αξιόποινη πράξη που λαμβάνει χώρα στο Πανεπιστήμιο. Και ο νόμος θα εξακολουθήσει να εφαρμόζεται μέχρι και οι τελευταίες φασιστικές ομάδες να εκδιωχθούν από τα Πανεπιστήμιά μας. Όσοι νομίζουν ότι με τραμπουκισμούς, φασισμό και άσκηση βίας θα τρομοκρατήσουν τον ακαδημαϊκό χώρο και θα μείνουν ατιμώρητοι, πλανώνται πλάνην οικτράν. Και όσοι από τον ακαδημαϊκό χώρο επιδεικνύουν ανοχή στην παραβίαση του Πανεπιστημιακού ασύλου και την καταπάτηση της ακαδημαϊκής ελευθερίας, οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Καλούμε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τον προπηλακισμό του Πρύτανη. Η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει το καθήκον της, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Αδιαπραγμάτευτος στόχος μας, Πανεπιστήμια ελεύθερα, ασφαλή, σύγχρονα, εξωστρεφή, μακριά από νοσηρά φαινόμενα που δεν έχουν καμία θέση στον ακαδημαϊκό χώρο» αναφέρει η κ. Κεραμέως στη δήλωσή της για τον προπηλακισμό του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μιχ.Χρυσοχοϊδης για τον προπηλακισμό του πρύτανη: «Όπως και με τη Χρυσή Αυγή ο φασισμός δεν θα περάσει»

«Οι δράστες θα επικηρυχθούν. Η απάντηση είναι μία και μοναδική. Όπως και με τη Χρυσή Αυγή ο φασισμός δεν θα περάσει», τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, σε δήλωσή του σχετικά με τον προπηλακισμό του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από άγνωστους δράστες μέσα στο γραφείο του.

«Η Ελλάδα ανατριχιάζει», σημειώνει ακόμη ο κ.Χρυσοχοϊδης. «Από τον προπηλακισμό ενός πρύτανη και την ανάρτηση φωτογραφίας, που τον δείχνει καταβεβλημένο με μια επιγραφή σαν θηλιά που βρωμίζει τη λέξη αλληλεγγύη. Ταμπέλες κρέμαγαν οι χιτλερικοί στους Εβραίους και στους αντάρτες.

Οι δημοκράτες αγανακτούν. Όσοι τους ανέχονται, όσοι τους ανέχθηκαν καιρός να αναθεωρήσουν και να θυμώσουν».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αφού οι δημοκράτες -γνωστής προελεύσεως-δεν θυμώνουν ,ας ξεκινήσει ο κ.Χρυσοχοίδης ταχύρρυθμα σεμινάρια των πολιτικών- καθ’ομάδες- αρχίζοντας από τους πρώην συντρόφους του στο Ανδρεικό, Σημιτικό και ΓΑΠαπανδρεικό ΠΑΣΟΚ ,που έμειναν ακόμη στο 1981 ,με τα διχαστικά , αντιδεξιά, αντιδυτικά ,αντιευρωπαικά και κάθε ΑΝΤΙ προπαγανδιστικά μηνύματα ,τα οποία καθήλωσαν μυαλά εκατομμυρίων Ελλήνων ,που επιμένουν να θέλουν την Αλλαγή και με τους τρόπους της αλήστου μνήμης 6ετίας 1944-49,τώρα που η Τουρκία ”παραμονεύει”.
    Ιστορία -εκείνη και όποια – που δεν διδάσκεται για να φρονηματίζει επαναλαμβάνεται ,ή, σαν φάρσα ,ή, σαν τραγωδία.
    Πάντως ό,τι χαιδεύεται ,διεγείρεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα