Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε στις 01:20 στο Χαλάνδρι, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο αμάξι του διοικητή εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο αμάξι.

Η δεύτερη επίθεση σημειώθηκε 20 λεπτά αργότερα, στις 01:40 στην Κηφισιά, όπου άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια σε καφέ-ζαχαροπλαστείο και προκλήθηκαν και πάλι υλικές ζημιές.

Εικοσι λεπτά αργότερα, στις 02:10, εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός στην είσοδο πολυκατοικίας στην Καλογρέζα, όπου κατοικεί γνωστός δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ. Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη επίθεση, στο αμάξι του διοικητή της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού δεν φαίνεται να συνδέεται με τις άλλες δύο επιθέσεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν τρεις ημέρες είχε πυρποληθεί το ΙΧ της διευθύντρια του Ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού. Άγνωστοι, μέσα στη νύχτα είχαν περιλούσει το αυτοκίνητό της με βενζίνη και είχαν βάλει φωτιά.

https://europost.gr/