Ντ.Μπακογιάννη για την κοροϊδία της επετείου του 1940: «Υπερβολικές αντιδράσεις τα κορίτσια θέλουν διάλογο»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Θέλοντας να διαφοροποιηθεί από ακραίες φωνές που ζητούν να ληφθούν αστυνομικά μέτρα κατά των κοριτσιών- που εξήγησαν ότι έκαναν μια καλλιτεχνική παρέμβαση αντιμιλιταριστικού τύπου- η πρώην υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε τις αντιδράσεις υπερβολικές, ενώ σχολίασε και την δήλωση του Δημάρχου Γιάννη Βούρου που έκανε λόγο για «γελοία υποκείμενα»

Οι δηλώσεις του Δημάρχου είπε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά είναι επιεικώς μη κατανοητή. Και προσέθεσε ότι «τα κορίτσια θέλουν διάλογο και όχι ακραίους χαρακτηρισμούς».

Ντόρα Μπακογιάννη@Dora_Bakoyannis

Όλες αυτές οι αντιδράσεις για το ζήτημα της παρέλασης είναι υπερβολικές, και δη του δημάρχου επιεικώς μη κατανοητή. Τα κορίτσια αυτά θέλουν διάλογο, όχι ακραίους χαρακτηρισμούς.

616 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/817599_i-ntmpakogianni-yperaspizetai-tin-koroidia-tis-epeteioy-to
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αραγε θα δεχθουν διαλογο και θα μεταπεισθουν οι φερελπιδες νεανιδες , που ασχημονησαν υπο τας πτυχας της γαλανολευκης.
    Μηπως θα επρεπε να προηγηθει διαλογος της κας Μπακογιαννη με τους γονεις των νεανιδων ,για να διαπιστωσει τις προθεσεις τους ;;;.
    Να μη ”ανατριχιασουν” οι αγωνιωντες σημερα Ελληνες για την επιβιωση της πατριδος και των ιδιων, αν ακουσουν οτι ολες οι καποιες απ’αυτες θα γινουν δασκαλοι των παιδιων και εγγονών τους;;;.
    Θα αξιζε καποια επαφη με αυτα τα παιδια ,αν δεν εστελναν την ”ρηματικη διακοινωση τους ” στην Εφημεριδα των Συντακτων , με την οποιαν ”γκετοποιησαν και γελοιοποιησαν” και οσους συνομηλικους τους παρηλασαν ,χωρις για ολα αυτα να ζητησουν μεχρι τωρα μια απλη συγγνωμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα