ΝΔ: Ο Ξυδάκης δεν έχει το θάρρος να απαντήσει στον Τσακνή -Προφανώς του τράβηξαν το αυτί

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

Αμεσα αντέδρασε η ΝΔ στην απάντηση του Ν. Ξυδάκη για την ΕΡΤ.

«Δεν έχει το θάρρος να απαντήσει στον Δ. Τσακνή. Προφανώς του τράβηξαν το αυτί από το Μαξίμου για τις αλήθειες που είπε για την ΕΡΤ» σχολίασε καυστικά η ΝΔ.

«Η ανακοίνωση – απολογία του κ. Ξυδάκη προφανώς απευθύνεται, μέσω της Νέας Δημοκρατίας, στον πρόεδρο της Ε.Ρ.Τ. Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει το θάρρος να απαντήσει απευθείας στον κ. Τσακνή. Προφανώς, γιατί κάποιοι από το Μέγαρο Μαξίμου του τράβηξαν το αυτί για τις αλήθειες που είπε για την Ε.Ρ.Τ» σχολιάζει η ΝΔ.

Και διερωτάται: «Άραγε, κ. Ξυδάκη, τι θα απαντήσετε στα παρακάτω που σας καταμαρτυρεί ο “σύντροφός” σας κ. Τσακνής;

– “Υπήρξες Υπουργός Πολιτισμού εννέα μήνες μέχρι τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Τεράστια η ευθύνη σου, λοιπόν, στην περίπτωση αυτής της … κατρακύλας του οργανισμού που επόπτευες. Ούτε ίχνος αυτοκριτικής δεν άκουσα να συνοδεύει αυτήν την ισχυρή σου δήλωση”.

– “Ακολούθως και μέχρι τον πρόσφατο ανασχηματισμό, κατείχες τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού των Εξωτερικών. Καμία αιχμή δεν άφησες ποτέ, εξ όσων γνωρίζω, δημόσια ή στο πλαίσιο του Υπουργικού Συμβουλίου για την κατάσταση στην Ε.Ρ.Τ.”.

– “Σήμερα, είσαι ένας εκ των τριών κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ δεν έθεσες το ζήτημα της … κατρακύλας της Ε.Ρ.Τ. ζητώντας, ως όφειλες, να παρθούν μέτρα”.

Γι’ αυτά και πολλά άλλα υποτιμητικά του κ. Τσακνή έχετε να πείτε κάτι κ. Ξυδάκη;».

Τέλος η ΝΔ υπό μορφήν υστερόγραφου ερωτά τον κ. Τσακνή (αλλά και τον κ. Ταγματάρχη): «Αλήθεια πρόεδρε της τριτοκοσμικής, κατά τον Ξυδάκη, Ε.Ρ.Τ., αφού σκοπεύετε να διεκδικήσετε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, γιατί δεν κάνατε το ίδιο με την Ευρωλίγκα του μπάσκετ; Ε;».

Πηγή: ΝΔ: Ο Ξυδάκης δεν έχει το θάρρος να απαντήσει στον Τσακνή -Προφανώς του τράβηξαν το αυτί | iefimerida.gr http://www2.iefimerida.gr/news/322947/nd-o-xydakis-den-ehei-tharros-na-apantisei-ston-tsakni-profanos-toy-travixan-ayti#ixzz4aU3QY96n

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα πραγματα ειναι σοβαρα, αγαπητοι ”κουτσομποληδες” της Ν.Δ . Σοβαρα και γιατι ο κ. Ξυδακης ηταν, ειναι και θα ειναι σοβαρος και ως ανθρωπος και ως δημοσιογραφος της Κεντροδεξιας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ -στην οποιαν μαλλον θα επανελθει, αν ως βουλευτης δεν συμπραξει(που θα συμπραξει) σε νεα κυβερνητικα σχηματα εκτος του Συριζα,Ανελ- και γιατι ο αγνωστος ως πολιτικος κ. Τσακνης ”περιπαιζει” αυτον τον σοβαρο κ. Ξυδακη , στον οποιον δεν τολμησε να απαντησει ο αρμοδιος υπουργος των ΜΜΕ , ικανος κ. Παππας. Μηπως επρεπε να ερωτηθει και να μας απαντησει ο κ. Ξυδακης. Γιατι χαρακτηρισε τριτοκοσμικη την ΕΡΤ και για ποιες εκπομπες της;;;.Τις ενημερωτικες -ειδεογραφικες ,η, τις αθλητικες,η, για την ”μηχανη του χρονου” ,;;; Για τους παρουσιαστες των ειδησεων και την εμφανιση τους , η, για την μοναδικη αληθεια, που επιμονως πλασσαρουν απο τις 0700-2400 καθημερινως, αντιδικωντας με πολιτικους της αντιπολιτευσεως,η, επιστημονες, κυριως οικονομολογους;;;. Η οποια αντιδικια θελει επιχειρηματα και τις δικες παντοτε τις κερδιζουν οι καλοι δικηγοροι, τους οποιους μεχρι στιγμης μαλλον στερειται η εχουσα χιλια δικια Ν.Δημοκρατια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα